Cozmin Gușă, invitatul de marți, 13 aprilie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Sunt foarte pregătit de „marea spovedanie” …”

,
Cozmin Gușă, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Cozmin Gușă, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cozmin Gușă, politician, jurnalist, personalitate foarte activă pe scena publică romanească, este invitatul ediției de marți, 13 aprilie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la 23:15, la Kanal D!

În vârstă de 50 de ani, căsătorit și cu doi copii, Cozmin Gusă se află, în prezent, la al doilea mandat de Președinte al Federației Române de Judo, este membru, fără funcție, în PSD, este consultant politic și coacționar al unui important post TV de stiri. 

Cine este cu adevărat Cozmin Gușă, omul care a jucat întotdeauna cu și împotriva celor mai importanți oameni în statul român, precum Adrian Năstase, Traian Băsescu și Mircea Geoană, putem afla în ediția de marți a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Invitatul este pregătit să răspundă tirului de întrebari după cum el însuși afirma:  “Sunt foarte pregătit de <marea spovedanie>…”.

Citeste si: Cristian Popescu “Piedone”, dezvăluiri incredibile, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! ”Dacă există o normalitate în țara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

Cozmin Gușă și Denise Rifai
Cozmin Gușă și Denise Rifai[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 6 aprilie 2021- VIDEO. Cristian Popescu Piedone dezvăluie totul!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

La ce varsta si-a luat bacalaureatul Cristian Popescu Piedone? Politicianul a marturisit daca a dat sau nu spaga pentru a-si termina studiile!

Pandemia a schimbat RADICAL piața muncii: ce s-a întâmplat cu jumătate din locurile de muncă disponibile

Olivia Steer este un CADAVRU viu! Nu mai poate sta în picioare! Ce și-a făcut vedeta este de neimaginat

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 30 martie 2021 - VIDEO. Alexandra Stan spune totul!

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 23 martie 2021 - VIDEO. Fostul premier Ludovic Orban răspunde la întrebări dificile!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies