Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 30 martie 2021 - VIDEO. Alexandra Stan spune totul!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 06:30
Alexandra Stan, față în față cu Denise Rifai

O nouă ediție foarte interesantă a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai este difuzată astăzi. Urmărește 40 de întrebări cu Denise Rifai și Live Video Online, pe kanald.ro.

Denise Rifai o are invitată în această seară la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” pe cântăreața Alexandra Stan.

Alexandra Stan a fost concurentă a reality-show-ului Survivor România 2021, făcând parte din echipa Faimoșilor. Cântăreața a dat totul în competiție, însă a avut de luptat cu niște sportivi, iar acest lucru s-a văzut în concurs.

Vezi Online Video ediția de marți, 30 martie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

Alexandra Stan va răspunde tuturor întrebărilor, unele dintre ele dificile, puse de Denise Rifai. Moderatoarea Kanal D s-a arătat impresionată de cântăreață, care este foarte deschisă și, spune Denise Rifai, inocentă.

“M-a surprins prin inocență. Alexandra Stan este o față foarte caldă și un copil foarte curat. Nu am detectat nimic fals în apariția ei, este doar caldă, deschisă, este o tânăra femeie minunată”, a spus

Denise Rifai despre Alexandra Stan. 

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?” sunt doar câteva dintre întrebările pe care Denise Rifai i le-a pus Alexandrei Stan. Răspunsul îl veți afla în această seară, de la ora 23:15.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alexandra Stan nu a avut o viață ușoară, iar numele ei a fost în centrul câtorva scandaluri. Talentul ei a făcut-o un nume cunoscut în muzica românească, iar Alexandra Stan a vrut să demonstreze, la Survivor România, că se poate lupta de la egal la egal cu sportivi profesioniști. Deși a fost eliminată din competiție, Alexandra Stan a demonstrat că are o ambiție nemaipomenită.

Ea a suferit mult în competiție și, cu lacrimi în ochi, a recunoscut că testul a fost unul foarte dificil pentru ea.

  Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea săptămâni. Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă”,  spunea Alexandra Stan înainte de eliminarea de la Survivor.  

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată în fiecare marți.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online trebuie doar să accesezi, de la ora 23:15, adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Alexandra Stan rupe tăcerea după ce a părăsit „Survivor România” 2021: „E mâncătorie la Faimoși. Sunt falși”