Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

,
 Cozmin Gușă, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Cozmin Gușă, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cozmin Gușă s-a aflat de multe ori în centrul atenției, asta după ce în presă s-a vorbit despre relațiile apropiate cu alte femei, în ciuda faptului că este căsătorit. Este sau nu un bărbat fidel?


In articol:

Cozmin Gușă a făcut carieră în jurnalism și politică, iar aceste domenii de activitate i-au permis să fie mai tot timpul înconjurat de femei frumoase, astfel că nu de puține ori s-a întâmplat să apară informații potrivit cărora i-ar fi fost infidel soției.

Care este, de fapt, adevărul în legătură cu acest subiect?

Cozmin Gușă, dezvăluiri despre căsnicie. Este un bărbat fidel?

Chiar dacă de-a lungul timpului au apărut zvonuri referitoare la relațiile pe care le-ar fi avut cu o mulțime de femei celebre din România, Cozmin Gușă a dezvăluit că nu i-a fost niciodată infidel soției, cei doi având o căsnicie fericită și lipsită de probleme. Cunoscutul jurnalist și politician a spus că deși în presă au apărut astfel de informații, acestea sunt departe de adevăr, legăturile cu acele femei fiind strict profesionale.

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 6 aprilie 2021- VIDEO. Cristian Popescu Piedone dezvăluie totul!

Cozmin Gușă spune despre el că este un bărbat fidel, chiar dacă i s-a mai întâmplat să păcătuiască cu gândul.

Cu toate acestea, politicianul a precizat că nu a avut relații cu alte femei după ce s-a căsătorit, având în vedere că își iubește și își respectă soția.

„N-am avut nicio relație de acest gen, după ce m-am căsătorit. Dacă la un moment dat în viață aș face această greșeală să am altă parteneră în afară de soția mea – dar exclud asta, după cum ai văzut – cred că aș recunoaște-o. Dar

n-am voie, soția mea mă iubește, eu o iubesc pe ea… Sunt un bărbat fidel, dar recunosc că mai păcătuiesc cu gandul din când  în când. În lumea asta în care sunt eu, așa se întâmplă. Dar sunt un barbat credincios soției mele. În ciuda tuturor lucrurilor care se spun și în ciuda tuturor relațiilor foarte apropiate cu multe femei frumoase. Pot să spun că am iubit și eu în taină alte femei.
Sunt convins că există și femei care mă admiră în taină sau pe față. E o chestie biunivoca. Dar despre relațiile descrise în presă, nu e niciuna reală.  Niciuna!”,
a spus Cozmin Gușă într-un interviu pentru revistatango.ro .

Cozmin Gușă va veni în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată în această seară, de la 23:15, la Kanal D. Cunoscutul politician și jurnalist se va afla față în față cu Denise Rifai și va răspunde la o serie de întrebări legate atât de carieră, cât și de viața sa personală.

Cozmin Gușă a declarat că este pregătit de „marea spovedanie”, acesta fiind hotărât să spună adevărul despre cele mai controversate subiecte care au legătură cu el.

Cozmin Gușă și Denise Rifai
Cozmin Gușă și Denise Rifai[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 30 martie 2021- VIDEO. Alexandra Stan spune totul!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Denise Rifai CV și date biografice! Toate informațiile despre prezentatoarea emisiunii ''40 de întrebări cu Denise Rifai''

Klaus Iohannis a promulgat legea privind incriminarea traficului de substanţe dopante cu grad mare de risc

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 23 martie 2021 - VIDEO. Fostul premier Ludovic Orban răspunde la întrebări dificile!

Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 16 martie 2021 - VIDEO. Actorul Marius Manole, față în față cu Denise Rifai!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies