Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 23 martie 2021 - VIDEO. Fostul premier Ludovic Orban răspunde la întrebări dificile!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 23:25
Ludovic Orban, față în față cu Denise Rifai

Fostul premier Ludovic Orban vine astăzi la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Fostul premier Ludovic Orban va sta în această seară, de la ora 23:15, față în față cu Denise Rifai. Fostul premier PNL va răspunde întrebărilor dificile puse de jurnalista Kanal D.

Ludovic Orban a condus România într-o perioadă foarte grea, fiind premier chiar când a pătruns și în țara noastră pandemia de Covid-19. Orban a fost nevoit să ia măsuri nepopulare, pe unele urmând să le explice în această seară.

Ludovic Orban chiar va recunoaște că a făcut și greșeli.

Vezi Online Video ediția de marți, 23 martie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

Ludovic Orban este ultimul dintr-un lung șir de foști premieri care au fost invitați la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Au fost invitați Adrian Năstase, Victor Ponta, Petre Roman sau Viorica Dăncilă.

Au mai fost invitați la emisiunea prezentată la Kanal D de Denise Rifai și alți politicieni, precum Dan Barna, Elena Udrea, Sorin Oprescu.

“Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”  sunt câteva dintre întrebările la care va răspunde diseară fostul premier Ludovic Orban.

În momentul de față premierul României este Florin Cîțu, despre care se spunea că ar putea candida la viitorul Congres PNL pentru funcția de președinte.

Ludovic Orban deține în prezent funcția de președinte al Camerei Deputaților, obținută după negocieri aprinse în coaliția de guvernământ. Funcția ar fi fost disputată cu liderul USR-PLUS Dan Barna, care, în cele din urmă, s-a ales cu postul de vicepremier în urma negocierilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ludovic Orban este cunoscut ca un politician fără avere, la un moment dat fiind nevoit să trăiască din venitul de consilier la o firmă pe care o deține un apropiat al său.

Nu ratați o ediție eveniment „40 de întrebări cu Denise Rifai” diseară, de la ora 23:15!

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată în fiecare marți. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online trebuie doar să accesezi, de la ora 23:15, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Ce avere are Ludovic Orban? Fostul prim-ministru și-a publicat declarația de avere

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!