Cozmin Gușă, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Adrian Năstase m-a trădat!… Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil”

,
Cozmin Gușă, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Cozmin Gușă, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cozmin Gușă se va afla în această seară, de la 23:15, în fața tirului de întrebări incomode de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.


In articol:

Om politic, jurnalist, personalitate foarte activă pe scenă publică romanească, Cozmin Gusă se află, în prezent, la al doilea mandat de Președinte al Federației Române de Judo, este membru, fără funcție, în PSD, este consultant politic și coacționar al unui post TV de știri. 

Cozmin Gușă, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Adrian Năstase m-a trădat! (…) Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil !”, spune Cozmin Gușă în ceea ce reprezintă doar o frântură din răspunsul oferit în ediția din această seară, referitor la o posibilă răzbunare a acestuia pe Adrian Năstase, după eliminarea lui  Cozmin Gușă din PSD.

Printre dezvăluirile din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cozmin Gușă va vorbi și despre relația emoționantă pe care a avut-o cu tatăl său.

Citeste si: Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine.

Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…”,  povestește Cozmin Gușă despre momentul dificil prin care a trecut.

“Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “V-ați iubit cu Laura Andresan?”, “Sunteți cel mai bun consultant politic pe care îl are România?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cozmin Gușă, în ediția de marți, 13 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 23:15, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce a făcut Mellina imediat după ce a părăsit emisiunea Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Războinică: „Primul lucru, în hotel… ”

DESCINDERI la evazioniști: mascații fac percheziții în trei județe

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Bilanț coronavirus 13 aprilie 2021: Cifre negre! Număr uriaș de decese în ultimele 24 de ore!

Este sau nu un bărbat fidel? Cozmin Gușă, adevărul despre relațiile vehiculate în presă: „Recunosc că mai păcătuiesc cu...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies