Ce a făcut Mellina imediat după ce a părăsit emisiunea Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Războinică: „Primul lucru, în hotel… ”

Author: Amalia Georgescu
Mellina, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Mellina a părăsit competiția Survivor România 2021, iar imediat după eliminare, Războinica a făcut un lucru la care puține persoane s-ar fi așteptat. Ce a dezvăluit?

Dacă mulți s-ar fi gândit că după ce a petrecut trei luni în Republica Dominicană și-ar fi dorit în primul rând să își potolească foamea, ei bine, Mellina, fosta concurentă din echipa Războinicilor, a făcut un alt lucru imediat după ce a ajuns la hotel. Despre ce este vorba?

Mellina, noi dezvăluiri după eliminarea de la Survivor România 2021: „Nu mai puteam să...”

Deși a adus puncte importante pentru echipa Războinicilor de la Survivor România 2021, fiind una dintre cele mai bune concurente, în cele din urmă, condițiile grele din Republica Dominicană, dar și jocurile pierdute au făcut-o pe Mellina să cedeze din punct de vedere psihic. Încă de când se afla în competiție, Mellina mărturisea că a ajuns la capătul puterilor și că nu își mai poate găsi motivația pentru a continua lupta.

Astfel, înțelegând situația dificilă în care se afla, colegii din echipa Războinicilor au decis să o nominalizeze spre eliminare  pe Mellina și pentru că a primit cele mai puține voturi din partea publicului, concurenta a părăsit competiția Survivor România 2021 în ediția de duminică a emisiunii.

După eliminare, Mellina a postat un mesaj în mediul online, iar ulterior a intrat în direct în emisiunea Teo Show pentru a vorbi despre experiența

de la Survivor România 2021. Fosta concurentă din echipa Războinicilor a dezvăluit că ultimele săptămâni petrecute în Republica Dominicană au fost foarte grele pentru ea, nu a mai putut interacționa cu restul colegilor și nici nu s-a mai putut odihni, motiv pentru care, primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost eliminată din competiție și a ajuns la hotel a fost să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru că i-a oferit puterea necesară pentru a
depăși momentele de cumpănă.

Citeste si: Mellina a fost eliminată de la “Survivor România”. Votul publicului a fost decisiv și aseară, când peste 2,5 miloane de fani urmăreau bătălia între Faimoși și Războinici, dar și momentul eliminării războinicei

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

„Eu încă diger tot ce s-a întâmplat și ce se întâmplă. În ultimele săptămâni simțeam că nu mai reușesc să mă conectez cu nimeni, doar cu Sindy. Și ea credea la început că eu sunt o persoană rea. Primul lucru, în hotel… I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că nu mai puteam să dorm în junglă, i-am mulțumit că a fost cu mine în aceste trei luni.”, a spus Mellina într-o intervenție prin videocall în emisiunea Teo Show.

Adelina Damian

Pentru Mellina, experiența Survivor România 2021 s-a încheiat, însă fosta concurentă din echipa Războinicilor nu este dezamăgită, ci s-a declarat mulțumită de tot ceea ce a realizat în cadrul competiției.

Citeste si: Plecarea Mellinei de la Survivor România 2021, motiv de bucurie pentru o fostă concurentă: „Dumnezeu nu doarme!”