Survivor Romania 2021. ELIMINARE cu scandal la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitia dintre Elena Marin, Mellina, Jador si Sorin Puscasu

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 apr 2021, 09:37
Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021

Scandal de proportii in echipa Faimosilor dupa nominalizarea Elenei Marin spre eliminare. S-au incins spiritele intre Jador si Zanni.

Faimosii si Razboincii au fiecare cateun concurent nominalizat spre eliminare in acest Consiliu de Eliminare de la Survivor Romania 2021, respectiv Jador si Mellina. Insa, inainte ca Daniel Pavel sa anunte concurentul eliminat din competitie, fiecare echipa are cateun preferat al publicului, iar votul lui se va indrepta spre un alt potential concurent spre eliminare. Astfel, de la Razboinci, pentru a sasea oara consecutiv, Albert Oprea este cel mai votat concurent: "Deja e a sasea oara la rand, e incredibil.

Multumesc frumos pentru sustinerea pe care mi-o acordati, e incredibil. Tocmai datorita acestui lucru, te face sa uiti de alte lucruri, tocmai de asta merg cu zambetul pe buze mai departe. Ma face sa uit de dor, de singuratate. Aici e foarte greu si daca nu ai o motivatie te poate distruge. Le promit ca voi da totul si nu ii voi dezamagi." 

SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a fost eliminat din competitie dintre Jador, Elena Marin, Mellina si Sorin

Citeste si: Elena Marin si Culita au dat cartile pe fata! Ce marturirisiri i-au facut lui Jador! "Inainte de a merge la consiliu am facut vreo trei strategii!" Ce aveau de gand Faimosii de fapt?

Albert a facut si o nominalizare in calitate de preferat al publicului si acela a fost Sorin, motivand ca votul a fost exclusiv pe criteriu sportiv deoarece la ultimul joc, coechipierul sau nu a fost la inaltime, pierzand puncte importante.

Sorin se astepta la aceasta nominalizare, ba mai mult a recunoscut ca nu a fost in cea mai buna forma, insa si-a revenit rapid: "Nu ma asteptam, fiereste ca glumesc. Saptamana asta a fost mai slaba, am avut o supare interioara, nu pot sa spun, dar imi revin imediat, dupa cum ei stiu, mi-am revenit. M-am asteptam la votul asta, nu este prima data. Il felicit ca e cel mai votat.
Sper sa ajunga cat mai departe. Eu le multumesc celor care ma sustin, eu sper sa fim cu totii votati cum meritam."

Astfel, in echipa Razboincilor, Mellina  si Sorin sunt concurentii votati spre eliminare. Mellina spune ca este impacata cu decizia luata de coechipierii ei si daca va pleca acasa o va face cu sufletul plin de bucurie ca si-a dat seama de foarte multe lucruri cat a stat la Survivor Romania 2021 :"Sunt foarte multe lucruri pe care le iau de la Survivor Romania 2021.

Limitele pe care eu le aveam nu exista. In astea trei luni, tot cad si ma ridic. In astea trei luni iau faptul ca noi, acasa nu ne apreciem viata deloc. Aici am simtit cat de importanta e familia pe care o luam cum se cuvine, cat de importanta e muzica si felul cum mi-am aranjat eu viata. N-o sa mai arunc mancarea niciodata, am invatat ce inseamna foamea. Am invatat recunostinta lucrurilor minunate pe care le am acasa.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal de proportii in Consiliul de Eliminare intre Jador si Zanni

Citeste si: Elena Marin si Culita au dat cartile pe fata! Ce marturirisiri i-au facut lui Jador! "Inainte de a merge la consiliu am facut vreo trei strategii!" Ce aveau de gand Faimosii de fapt?

In echipa Faimosilor, Zannidache a fost cel mai votat de catre public si asta in urma unei saptamani in care telespectatorii au fost impresionati de sensibilitatea de care a dat dovada Faimosul dupa plecarea Anei Porgras: "Nu ma asteptam sa imi aud numele. Se simte foarte bine, incerc s-o iau personal, insa nu vreau sa ma atasez de aceste voturi, azi esti tu, maine e altul. Este vorba despre fiecare. Le multumesc foarte mult, ma bucur ca m-au votat, sper sa fiu votat. Am avut o perioada cand m-au vazut si suparat si trist si amuzat si distrat, nu conteaza cum ma vad ei pe mine, eu ma calea mea. Sanatate la toata lumea!" 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Zanni a fost nevoit sa faca si o nominalizare spre eliminare si a motivat ca nu va mai vota pe criteriu social si nici sportiv, ci strategic. Astfel, Zanni a spus ca este foarte important pentru Faimosi sa isi pastreze oamenii buni si sa ii menajeze pe cei accidentati, astfel votul lui va merge la Elena Marin pentru ca stie ca iesit de trei ori favorita publicului si are mari sanse sa ramana in echipa.

Elena spune ca se astepta, insa ceea ce a deranjat-o pe Faimoasa a fost discutia in privat pe care a avut- cu Zanni despre nominalizari, simtind ca vrea sa ii induca sa il voteze pe Culita, iar acest lucru i s-a parut ca si cand ar vrea s ao cumpere. De aici si pana la un nou scandal in Consiliul de Eliminare din aceasta duminica de la Survivor Romania 2021, nu a fost decat un pas. Astfel, Jador si Zanni au avut un nou conflict de proportii la care la mijloc a fost bineinteles Elena Marin: "Ma asteptam la acest vot. In urma cu doua zile mi-a zis ca m-ar vota pe mine din punct de vedere social. Am simtit ca vrea sa ma cumpere. Singurul d ecare nu a vorbit a fost Culita. Am inteles ca ar fi o posibilitate sa fie votat Culita. Nu am acceptat cand a zis, esti fata desteapta, stii ce ai de facut!"

Astfel, Faimosii si-au trimis doi nominalizati spre eliminare, respectiv Elena Marin si Jador  care a vorbit asa cum nu a facut-o niciodata intr-un Consiliu de Eliminare :"Daca este vorba despre ce am invatat aici, am invat trei lucruri mari. Eu am venit la Survivor nu sa castig, am venit sa uit o fata si mi-am dat seama ca trebuie sa lupt pentru ea. E singura care a mancat pateu cu mine, restul vor doar parai, nu il vad pe Ionut de la tara care a crescut descult. Am facut o neintelegere intre fratii mei. Mi-am ajutat familia cum am putut, insa eu mai am trei frati in afara de ei si inca o sora pe care ar fi tebuit sa o ajut, nu mi-am dat seama ca ar trebui sa o ajut, am zis ca na...am facut o diferenta intre fratii mei. Al treilea lucru este ca am muncit de cand am realizat ca muzica e viata mea si tot ce vreau e sa fac muzica. Am pacalit-o pe mama ca am venit sa fac facultatea, dar scopul meu era sa fac muzica. Am realizat toate astea. Dumnezeu mi-a dat mai multe decat putea duce. Am ajuns sa cant cu cei mai mari si sa vorbim de la acelasi nivel. Pentru mine e ceva wow. Si totusi nu eram multumit de cine sunt, voiam mai mult, mai mult. Era un egoism. Nu am facut foamea numai aici. Am facut foamea toata viata sa ajung aici. Intr-o zi, mi-am dat seama cand am venit la un joc ca am vazut o masina pe care o am acasa. Dar inainte dea sta am zis ca e a unui bogatas. Nu sunt un bogatas, dar o am. Mi-am dat seama ca am o viata furmoasa si multumesc ca mi-ati dat ocazia sa fac lucrurile astea frumoase aici."

SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a fost eliminat din competitie in Consiliul de Eliminare

Astfel, dintre Jador, Elena Marin, Sorin si Mellina, concurentul care a fost eliminat din competitia Survivor Romania 2021 este Razboinica Mellina. Razboinca se astepta la acest deznodamant si pleaca foarte impacata din competitie: "Pana aici a fost, dar ceea ce vreau sa spun, fiecare traseu a fost bonus, vreau sa fie dovada ca daca eu, o "femeie bipolara", o simpla cantareata si compozitoare, a putut face asta, oricine poate face asta. Trebuie sa accepti tot ce iti da Dumnezeu. Daca am inspirat cu ceva, inseamna ca am facut ceva. De la fiecare om am invatat ceva. Survivor inseamna ceva diferit pentru fiecare. Nu stiu ce as vrea sa mai spun, Furnicuta out."