Ce au descoperit anchetatorii în mașina în care zăcea fără suflare un tânăr în vârstă de 30 de ani. Descoperirea macabră a avut loc într-o parcare din Pitești

Author: Diana Bostan

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit în propria mașină

Sursa: PixaBay

Trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 30 de ani a fost găsit în propria mașină, în Pitești. Iată ce au descoperit oamenii legii!

Autoritățile din Pitești au fost alertate în noaptea de miercuri spre joi de descoperirea unui cadavru într-o mașină parcată în oraș. Din primele informații, victima este un tânăr în vârstă de 30 de ani, de profesie asistent veterinar.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în propria mașină

În Pitești, autoritățile au fost alertate de o descoperire macabră. Un tânăr asistent veterinar în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în propria mașină. Potrivit observatornews, acesta avea o branulă la picior, sugestivă pentru autoadministrarea unei combinații

de substanțe medicale.

Citește și: Tânăr în vârstă de 21 de ani, sechestrat și bătut în Chiajna. Victima le-ar fi datorat agresorilor suma de 40 de mii de euro

"Polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani", se arată în comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Argeș, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Politia din Pitești a preluat investigațiile în legătură cu acest incident. Potrivit declarațiilor primite, bărbatul a fost descoperit într-un autoturism parcat în apropierea locului său de muncă.

Apropiații susțin că tânărul suferea de depresie

Conform informațiilor obținute din sursele autorităților, bărbatul găsit decedat, în vârstă de 30 de ani, era asistent veterinar și a fost descoperit în mașina sa, lângă locul său de muncă din Pitești.

Descoperirea unei branule la unul dintre picioarele sale și a unor flacoane cu substanțe medicale în cabinetul său ridică suspiciuni cu privire la circumstanțele tragicului eveniment. Colegii de muncă ai tânărului au declarat, potrivit observator, faptul că acesta părea să treacă printr-o perioadă dificilă și ar fi urmat un tratament pentru depresie, însă nu a lăsat niciun indiciu cu privire la posibile intenții suicidale.

Citește și: El este Vlad, tânărul care s-a aruncat de la etajul trei al spitalului după o intervenție pe colon: ,,S-a sinucis după ce i s-a pus o pungă de colectare”

Anchetatorii i-au în calcul două posibile scenarii în legătură cu decesul tânărului. Primul presupune că acesta ar fi recurs la gestul fatal pentru a-și încheia viața, însă lipsa unui bilet de adio sau a altor indicii specifice lasă această variantă incertă. Cel de-al doilea scenariu sugerează că bărbatul ar fi consumat substanțe toxice într-o cantitate suficient de mare pentru a-i pune viața în pericol. Medicii legiști vor efectua analize toxicologice pentru a determina ce substanțe se aflau în corpul său și dacă exista o combinație între acestea și alcool.

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.