A murit Teodor Popescu! Și-a pus capăt zilelor în Săptămâna Mare. A fost găsit de un vecin

Author: Diana Bostan

Teodor Popescu s-a sinucis

Sursa: Facebook: Popescu Theodor Aurelian

Teodor Popescu, membru al formației Opis Band, s-a sinucis marți, 30 aprilie. Artistul Filarmonicii din Iași a lăsat în urmă o fetiță.

Filarmonica Iași este cuprinsă de durere și tristețe în urma știrii tragice despre sinuciderea unui artist talentat. Teodor Popescu, membru al formației Opis Band și, de asemenea, parte din Orchestra Filarmonicii "Moldova", a părăsit brusc această lume, lăsând în urmă o fetiță și un vid imens în comunitatea artistică.

Artistul Teodor Popescu s-a sinucis

Vestea morții sale a lovit ca un trăsnet, lăsând colegii și prietenii săi în stare de șoc și tristețe profundă.

Cu inimile grele, membrii Filarmonicii Iași îl plâng pe Teodor Popescu și își exprimă sincerele lor condoleanțe familiei sale și celor dragi.

Citește și: „Un lăutar adevărat. Dumnezeu să-l ierte”. Costel Biju este în doliu. Un alt lăutar cunoscut s-a stins din viață

La vârsta de 46 de ani, artistul a fost descoperit fără viață în locuința sa din localitatea Dorobanți, unde locuia alături de fiica sa, notează româniatv. Vestea morții sale a provocat un val de emoție și durere în rândul colegilor de trupă, prietenilor și fanilor

săi, care au fost profund șocați de pierderea sa neașteptată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Teodor Popescu va fi întotdeauna amintit pentru talentul său muzical și contribuția sa la scena muzicală locală. Tragedia sa personală lasă în urmă întrebări fără răspuns și o rană deschisă în comunitatea artistică. Colegii săi îl plâng și își exprimă compasiunea pentru fiica sa și cei dragi, în timp ce reflectă asupra impactului pe care l-a avut asupra lumii muzicale și a vieților celor din jurul său.

Un vecin a făcut descoperirea macabră

Un vecin a fost cel care a descoperit trupul fără viață al artistului în locuința sa. Acesta a alertat imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112, iar o echipă medicală a intervenit de urgență, însă fără rezultat. 

Citește și: „Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit”. Iubita lui Mile Povan rupe tăcerea cu privire la moartea artistului. Care a fost, de fapt, cauza reală a decesului

„Sufletul, motorul și energia trupei Opis Band, Popescu Theodor Aurelian, a ales să plece printre stele. Alături de el și de Opis Band- Official am descoperit cantatul cu band, îmi amintesc mereu și concertele în formula big-band, cu repertoriu de la Frank Sinatra și Michael Buble. Dincolo de șocul în care suntem cu toții, vreau să păstrăm în suflet momentele frumoase petrecute cu Theo, atât pe scenă cât și în afara ei.

Mă voi ruga pentru tine, să te odihnești în pace, drag prieten!”, a scris artistul Adi Cristescu, pe pagina lui de Facebook.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!