Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul varianta ca bărbatul să fi făcut mai multe victime

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 apr 2024, 23:51

Ce au găsit anchetatorii în mașina presupusului criminal de la Orhei

Sursa: Facebook

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Anei, tânăra gravidă și ucisă cu bestialitate în Orhei. Anchetatorii au făcut o descoperire halucinantă în mașina presupusului criminal.

Polițiștii au efectuat mai multe percheziții în locuința presupusului criminal din Orhei. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, fost polițist, ar fi supus-o pe tânăra gravidă unor chinuri groaznice înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare. Iată ce au descoperit anchetatorii în urma perchezițiilor!

Ce au descoperit polițiștii în mașina presupusului criminal

Ana-Maria, o tânără de doar 19 ani, însărcinată în luna a șasea, a fost găsită moartă după mai bine de o săptămână de la dispariția sa.

Principalul suspect în cazul său este un bărbat de 45 de ani, fost polițist, care a fost văzut luând-o cu mașina în seara în care ea a dispărut.

Citește și: Ce a scos la iveală raportul INML în cazul gravidei ucise în Orhei: „Avem primele concluzii”. Anchetatorii au aflat cum a fost torturată și ucisă tânăra în vârstă de 19 ani

După ce au descoperit trupul neînsuflețit al Anei într-o pădure, la o distanță de 21 de kilometri de locuința șoferului în vârstă de 45 de ani, autoritățile au decis să efectueze percheziții în locuința și mașina acestuia. Răscolind prin aceste locuri, polițiștii au găsit indicii care i-au șocat pe toți cei implicați în acest caz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Conform declarațiilor autorităților din Republica Moldova și preluate de Cancan, în urma perchezițiilor efectuate în locuința și în vehiculul bărbatului suspectat de uciderea Anei-Maria, au fost descoperite mai multe obiecte destinate femeilor, printre care și articole de îmbrăcăminte. Această descoperire a ridicat noi semne de întrebare, iar autoritățile se gândesc dacă nu numărul victimelor ar fi mai mare.

Ana Maria a fost torturată până la moarte de către criminal

După ce familia ei a semnalat dispariția sa, în urma unei vizite presupuse la meditații, nimeni nu a mai reușit să intre în contact cu Ana Maria. În tot acest timp, Ana Maria a fost supusă unor chinuri groaznice, trupul neînsuflețit al gravidei fiind găsit la o săptămână de la dispariția ei.

Citește și: El este principalul suspect în cazul morții Anei, tânăra gravidă din Moldova, găsită fără suflare lângă o pădure! Torturile la care a supus-o pe fată înainte să-i ia viața

Raportul INML dezvăluie un adevăr tulburător. Nu doar că Ana Maria a fost ucisă în mod brutal, ci că înainte de a-și pierde viața, a fost supusă unui coșmar de agresiune sexuală, chin și tortură de către criminal. Fiecare detaliu crud din acele momente adâncește durerea și îndurerarea familiei sale, care acum se confruntă cu o pierdere insuportabilă. Potrivit procurorului, loviturile primite în zona capului au fost cele care i-au curmat viața tinerei de doar 19 ani.

”Este vorba despre un caz tragic, inițial a fost pornită o urmărire penală pe faptul răpirii unei persoane. Datorită efortului angajaților poliției, în comun cu cei ai procuraturii, precum și a voluntarilor s-a reușit, din păcate, găsirea corpului neînsuflețit al victimei. Avem primele concluzii neoficiale, pe care este pornită o cauză penală pe faptul de omor. Potrivit primelor informații pe care le avem, decesul a survenit în rezultatul unei traume cranio-cerebrale. Urmează ca expertiza să răspundă la mai multe întrebări, inclusiv dacă sunt și alte leziuni corporale în legătură cu decesul și dacă există substanțe psihotrope în sângele victimei”, a declarat Procurorul General Ion Munteanu, potrivit   unimedia.ro.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.