El este Vlad, tânărul care s-a aruncat de la etajul trei al spitalului după o intervenție pe colon: ,,S-a sinucis după ce i s-a pus o pungă de colectare”

Author: Diana Bostan

Vlad s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași

Sursa: Facebook

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, student la Medicină, s-a aruncat în gol de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Alegere cutremurătoare făcută de un student la Medicină. Vlad, un tânăr în vârstă de 20 de ani, și-a încheiat socotelile cu viața după ce s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Băiatul a fost supus unei operații pe colon.

Tânărul s-a aruncat în gol după o operație pe colon

Vlad a recurs la acest gest pe data de 18 aprilie și fără a lăsa vreun bilet de adio în urmă.

Prietenii și colegii lui au dezvăluit că suferea de o afecțiune numită megacolon, fiind și motivul pentru care ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale.

„A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact”, a mărturisit un student la Medicină Dentară pentru BZI.

Vlad era student în anul II la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”.

Citește și: Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce a căzut de pe podul ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari

Profesorul doctor Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf.

Spiridon”, a declarat că tânărul în vârstă de 20 de ani a fost internat la Clinica de Chirurgie a spitalului. Ea a menționat că pacientul avea o afecțiune gravă, dar nu a fost vorba de neoplasm.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu putem spune că a fost vorba de act suicidal, deoarece el nu lăsat niciun bilet de adio.

Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață”, a mai spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”, potrivit observatornews.

Ce au declarat autoritățile

La data de 18 aprilie a acestui an, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul 112, care indica faptul că un tânăr internat la un spital din municipiul Iași s-ar fi aruncat de la etajul 3 al clădirii, notează sursa menționată anterior.

Citește și: A murit Teodor Popescu! Și-a pus capăt zilelor în Săptămâna Mare. A fost găsit de un vecin

Echipajele care s-au deplasat la fața locului au confirmat faptul că un tânăr în vârstă de 20 de ani a decedat în urma impactului cu solul. Ca urmare, s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale pentru a stabili cauza exactă a decesului.

De asemenea, în legătură cu acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în vederea investigării amănunțite a circumstanțelor care au condus la această tragedie.

Deși se presupune că tânărul ar fi săvârșit un act de suicid, anchetatorii sunt determinați să examineze fiecare aspect al cazului pentru a înțelege pe deplin ceea ce s-a întâmplat. În paralel cu investigația penală, autoritățile vor căuta să afle mai multe detalii despre tânărul în cauză, inclusiv motivele care ar fi putut sta la baza gestului său tragic.