Cine este tânăra care a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov! Devenise mamă în urmă cu puțin timp

Author: Laura Macovei
Actualizat: 26 apr 2024, 10:22

Cine este femeia care s-a aruncat de la etaj dupa ce a devenit mama

Sursa: observator.ro

O tânără din Brașov și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în gol de la etajul 5 al blocului în care locuia. Anchetatorii iau în calcul un posibil suicid.

Este vorba de drama unei tinere mame din Brașov, în vârstă de 28 de ani. Ramona și-a pierdut viața într-un mod tragic, atunci când s-a aruncat în gol de la etajul 5 al blocului său.

Ramona devenise mamă de curând

Tragedia ridică multe semne de întrebare, întrucât tânăra abia ce devenise mamă în urmă cu puțin timp.

Conform informațiilor disponibile, nu existau semne evidente în comportamentul Ramonei care să indice un astfel de gest tragic.

Apropiații și familia sa au fost șocați de acest eveniment și nu au identificat nicio problemă majoră în viața ei care să justifice o asemenea acțiune extremă.

Citește și: Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul varianta ca bărbatul să fi făcut mai multe victime

Potrivit vecinilor, tânăra nu fuma și nici nu consuma substanțe interzise.

Aceștia o descriu drept o tânără blândă și care nu a făcut niciodată vreo problemă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anchetatorii au descoperit câteva elemente în zona locului incidentului, inclusiv două scaune de dimensiuni reduse pe podestul dintre etajele patru și cinci al blocului, alături de urme pe rama și tocul geamului de la care s-a presupus că Ramona ar fi căzut.

Anchetatorii iau în calcul un suicid

Evenimentul tragic a avut loc într-un bloc din nord-vestul municipiului Brașov. Potrivit anchetatorilor, gestul pare a fi unul intenționat, iar autoritățile investighează toate posibilitățile pentru a înțelege motivele care au condus la această acțiune disperată.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1740/20402116/1/politiegirofar.jpg

„Se analizează inclusiv varianta unui suicid. La acest moment nu apar indicii în sensul în care ar fi fost precedat incidentul de varii acte de agresiune,” a

declarat Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, potrivit Obseravtor.

Citește și: Gestul cutremurător făcut de tatăl Andreei Morega, studenta ucisă de Mirel Dragomir, la o lună de la tragedie

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat mai exact cu tânăra mămică.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!