Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al unui bloc: ,,Nu am fost perfectă deloc”. Ce a determinat-o pe tânăra de 24 de ani să recurgă la acest gest

Author: Diana Bostan

Mihaela s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din Chișinău

Sursa: Facebook: Mihaela Cheptene

Mihaela Cheptene, o tânără în vârstă de 24 de ani, a decedat după ce s-a aruncat marți, 16 aprilie, de la etajul 15 al unui bloc din Chișinău.

Tânăra în vârstă de 24 de a lăsat un mesaj de ”adio” pe pagina ei de Facebook, înainte de a recurge la gestul extrem. Aceasta și-a cerut scuze apropiaților și a mărturisit că ea este singura responsabilă pentru stare ei psihică.

Mihaela s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din Chișinău

Tânăra de doar 24 de ani din Chișinău și-a pus capăt vieții, aruncându-se de la etajul 15 al blocului în care locuia.

Trupul neînsuflețit al Mihaelei a fost descoperit în seara zilei de marți, 16 aprilie 2024, de către un trecător.

Citește și: Tragedie la Institutul de Urgență “C.C Iliescu”. Un medic și-ar fi pus capăt zilelor în interiorul spitalului: ,,A fost un șoc pentru noi”

La fața locului, autoritățile au intervenit prompt, dar din păcate, pentru tânăra Mihaela nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Medicii legiști nu au descoperit urme de violență pe trupul fetei, însă o anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanțele în care Mihaela și-a pus capăt vieții.

„În cadrul documentării s-a stabilit identitatea tinerei, aceasta s-a dovedit a fi în vârstă de 24 de ani. S-a aruncat în gol de la etajul 15 al blocului, iar la examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest”,   a transmis purtătorul de cuvânt al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, potrivit Cancan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tânăra în vârstă de 24 de ani a lăsat un mesaj de ”adio” pe pagina sa de Facebook

Înainte de a-și pune capăt vieții într-un mod tragic, Mihaela a transmis un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. Tânăra de 24 de ani și-a exprimat profundul regret față de orice supărare pe care ar fi putut-o provoca celor din jurul ei și a cerut iertare pentru sentimentele pe care le-a stârnit.

Citește și: Sinucidere învăluită în mister la Cluj. Ce au găsit anchetatorii la fața locului și de ce a recurs Carla-Sorina la acest gest

Cu sinceritate, Mihaela a subliniat că nu dorește să arunce vina pe nimeni pentru decizia sa, recunoscând că propria ei luptă emoțională a fost factorul predominant în alegerea tragică pe care a făcut-o.

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit! Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat mă rog de mă iertați.

Pentru că am devenit un parazit al societății cheltui bani și nimic nu fac. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”,   a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!