Ce a dezvăluit expertiza psihologică în cazul lui Mirel Dragomir, studentul care și-a ucis iubita. Ce îl așteaptă pe criminalul din Timișoara

Author: Laura Macovei

Ce a dezvăluit expertiza psihologică în cazul lui Mirel Dragomir, studentul care și-a ucis iubita. Ce îl așteaptă pe criminalul din Timișoara

Sursa: Facebook

Mirel Dragomir a fost supus expertizei psihiatrice, după ce și-a ucis iubita în urmă cu o lună, în apartamentul părinților lui.

Mirel Dragomir, tânărul student din Timișoara, și-a ucis iubita într-un moment de gelozie dusă la extrem. Teribila crimă s-a petrecut chiar în apartamentul părinților lui, arma crimei fiind un cuțit, pe care acesta l-a luat din bucătărie.

Se pare că băiatul era gelos pe iubita sa, deoarece aceasta nu voia să îi dea telefonul să se uite în mesaje. 

Ce a dezvăluit expertiza psihologică în cazul lui Mirel Dragomir

Mirel Dragomir a fost supus expertizei psihiatrice și, potrivit acesteia, a reieșit faptul că asasinul avea discernământ în momentul comiterii crimei, scrie Antena 3 CNN. 

Procurorii cer acum prelungirea arestului preventiv, iar Mirel urmează să ajungă din nou în fața magistraților.

Citește și: Modul înfiorător în care cetățeanul turc i-ar fi luat viața Mirelei. Avocatul bărbatului în vârstă de 64 de ani cere o pedeapsă mai ușoară pentru acesta: ,,Nu și-a mai dat seama ce a făcut”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au solicitat prelungirea arestului preventiv. Mirel este acuzat de omor, după ce în urmă cu o lună și-a ucis iubita în apartamentul părinților lui.

Cum îl descriu apropiații pe Mirel Dragomir, călăul Andreei Morega

Potrivit unor apropiați ai familiei tânărului, Mirel Dragomir avea antecedente și din fostele relații, fiind descris drept o persoană posesivă și extrem de geloasă. 

Citește și: „Îmi doresc să ajung cât mai repede lângă tine”. Gestul sfâșietor făcut de tatăl Andreei Morega, tânăra ucisă cu bestialitate de Mirel Dragomir. Ce mesaj disperat a postat acesta pe o rețea socială

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit.

Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei. Se axau foarte mult pe învățătură, nu erau ca alți copii, liberi. Eu așa îi știu de când erau mai mici. Părinții lor sunt distruși după ce s-a întâmplat”,  a povestit una dintre cunoștințele criminalului pentru  Gândul.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!