Tânăr în vârstă de 21 de ani, sechestrat și bătut în Chiajna. Victima le-ar fi datorat agresorilor suma de 40 de mii de euro

Author: Diana Bostan
Actualizat: 09 mai 2024, 10:55

Un tânăr a fost sechestrat și bătut în Chiajna

Sursa: Arhivă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost sechestrat și bătut în Chiajna. Unul dintre agresori ar fi liderul temutului clan Iordan.

Într-un incident violent petrecut în Chiajna, doi indivizi au sechestrat un tânăr în vârstă de 21 de ani, pe care l-au bătut cu pumnii, picioarele și chiar cu o bâtă. Potrivit observatornews ,  autoritățile din Ilfov au intervenit și i-au reținut pe agresori, unul dintre aceștia fiind cunoscut drept liderul clanului Iordan.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost sechestrat și bătut în Chiajna

Potrivit sursei menționate anterior, cei doi agresori, în vârstă de 41 și, respectiv, 30 de ani, au planificat cu meticulozitate acțiunea lor. Victima, un tânăr de 21 de ani, a fost chemată pentru o discuție cu cei doi bărbați. Ulterior, acesta a fost adus cu forța într-un service auto, unde a fost agresat și imobilizat. Motivul incidentului pare să fie o datorie veche a victimei, estimată la aproximativ 40-50 de mii de euro.

Citește și: Un șofer beat a provocat dezastru în Severin: Motorul şi cutia de viteze au ricoşat în alte maşini, iar șoferul a ajuns cu mașina într-un stâlp

În urma agresiunii violente, în care tânărul a fost supus unei bătăi crunte și lăsat aproape în comă, cei doi indivizi i-au sustras victimei două telefoane mobile, alături de cheia mașinii personale.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de doi bărbați. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și tâlhărie calificată.”,  au transmis cei de la IPJ Ilfov, potrivit observatornews.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Agresorii au fost arestați

Potrivit sursei menționate anterior, unul dintre indivizii implicați în această agresiune este recunoscut ca fiind liderul clanului Iordan. Acesta a fost subiectul mai multor anchete penale, iar oamenii din comunitate se tem să vorbească despre el.

Citește și: Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce a căzut de pe podul ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari

Nicolae Alexandru Iordan, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut în Chiajna ca lider al clanului Iordan, dar și pentru antecedentele sale violente. Unul dintre cele mai grave incidente din trecutul său a fost o crimă săvârșită în anul 2020, când și-a ucis iubita în urma unei dispute domestice. Într-un alt caz din 2023, a fost acuzat că a sechestrat un cioban timp de trei săptămâni, forțându-l să muncească pentru el și ținându-l legat cu lanț într-un beci pe timp de noapte, notează observatornews.

Ieri dimineață, echipajele de anchetă de la Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov au efectuat descinderi la trei locații din localitate, unde au reușit să îi aresteze pe cei doi agresori implicați în incidentul din Chiajna. În cursul zilei de joi, 9 mai, aceștia urmează să fie prezentați în fața unui judecător, care va decide dacă trebuie sau nu să fie plasați în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.