Când vor putea oamenii să renunțe la masca de protecție! Dr. Monica Pop susține eliminarea restricțiilor: „S-a văzut că vaccinul nu oprește pandemia”

,
Covid

Când vor putea oamenii să renunțe la masca de protecție! Dr. Monica Pop susține eliminarea restricțiilor: „S-a văzut că vaccinul nu oprește pandemia”

[Sursa foto: Facebook Monica Pop]

Dr. Monica Pop a vorbit despre hotărârea Marii Britanii de a scoate restricțiile atât pentru cei vaccinați, cât și pentru cei nevaccinați. Premierul britanic, Boris Johnson, vrea revenirea la normalitate.


In articol:

Premierul britanic, Boris Johnson, dorește revenirea la normalitate și renunțarea la certificatul verde.

Dr. Monica Pop: „S-a văzut că vaccinul nu oprește pandemia”

Covid

Dr. Monica Pop: „S-a văzut că vaccinul nu oprește pandemia”

[Sursa foto: PixaBay]

„Dacă nu au reuşit (n.r.: experţii din Marea Britanie) cu alte metode, deşi au făcut tot ce s-a putut face, s-a văzut că vaccinul nu opreşte pandemia. S-a făcut văzut foarte clar că vaccinaţii se infectează şi transmit. E foarte clar.

Au foarte mulţi vaccinaţi acolo (n.r.: în Marea Britanie) şi cu toate acestea numărul de infectări este foarte mare”, a spus dr. Monica Pop.

Marea Britanie este prima ţară care relaxează exagerat de mult restricţiile, cu toate că numărul cazurilor de COVID-19 continuă să urce.

„Probabil că s-au gândit să o lase la liber, adică o imunitate pentru toată lumea sau încearcă să creeze aşa ceva. Cred ei că aşa se poate rezolva problema pentru că dacă au făcut tot ce se poate şi au la dispoziţie tot ce trebuie, au făcut teste în masă, au medicaţie, oamenii s-au tratat acasă, în spitale sunt foarte puţini, de decese nu poate fi vorba.

Citeste si: Octavian Jurma, avertisment pentru români: „Marţi e posibil să depăşim 30.000 de cazuri pe zi”

E adevărat că Omicron este o viroză care este mult mai puţin simptomatică decât a fost Delta şi cu mult mai puţine cazuri grave, atunci soluţia este viabilă. S-ar putea ca rezultatele să fie mai bune decât ce s-a întâmplat până acum”, a declarat medicul Monica Pop.

Dr. Monica Pop: „Omul trebuie convins medical să se vaccineze, nu obligat”

„Asta cu vaccinarea obligatorie e, din punctul meu de vedere, o greşeală şi din punct de vedere moral pentru că ştiţi foarte bine că orice om obligat să facă ceva încearcă să se eschiveze. Aşa a fost întotdeauna. Omul trebuie convins.

Citeste si: Austria a introdus vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie pentru toți adulții! Legea va intra în vigoare pe 4 februarie

Asta e marea problemă a campaniei de la noi şi a strategiei de pandemie de la noi – informaţiile distorsionate, neadevărate, contradictorii. Oamenii nu au mai ştiu în cine să aibă încredere.

Omul trebuie convins medical să se vaccineze, nu obligat. Asta cu obligaţia nu va da rezultate niciodată. Vor exista tot felul de fraude”, a răspuns dr. Monica Pop, atunci când a fost întrebată dacă vaccinarea ar trebui să fie obligatorie în România.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani. Greșeala pe care o fac majoritatea părinților atunci când își duc copiii la vaccinat. Mihai Craiu a dezvăluit cum ar trebui să procedeze...

Statul Major al Ucrainei: trupele rusești suferă pierderi semnificative, în drum spre Donbas

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Austria a introdus vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie pentru toți adulții! Legea va intra în vigoare pe 4 februarie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies