Bucurie mare pentru Ozcan Deniz, la doar câteva zile de la căsătoria cu frumoasa creatoare de modă, Samar Dadgar! Celebrul actor va deveni tată pentru a două oară, la 50 de ani! Iată ce mesaj i-a transmis Ozcan fiului sau, Kuzey!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2023, 16:49
ozcan deniz Foto(4)

Ozcan Deniz, alături de soția sa, Samar Dadgar

Sursa: Instagram Ozcan Deniz

Veste mare din Istanbul! Renumitul Ozcan Deniz va deveni din nou tată! Presa din Turcia a aflat că frumoasa lui soție, Samar Dadgar este însărcinată în trei luni! Cei doi viitori părinți au aflat deja sexul copilului!

Ozcan Deniz este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai Turciei. În cele trei decenii de activitate profesională, acesta a devenit din ce în ce mai admirat și apreciat de publicul din Turcia și din străinătate, atât pentru rolurile sale magistral interpretate în producții de mare succes, cât și pentru minunatele lui piese muzicale care au fost adorate și fredonate în zeci de concerte de fanii săi.

Bucurie mare pentru Ozcan Deniz, la doar câteva zile de la căsătoria cu frumoasa creatoare de modă, Samar Dadgar

Deși părea urmărit de ghinioane în ultimii ani și a trecut prin multe momente dificile pe plan personal, Ozcan Deniz a găsit mereu puterea de a se ridică și de a merge mai departe, chiar și după divorțul de cea de-a două lui soție, Feyza Aktan, care i-a dăruit

un fiu și care i-a adus însă și cele mai multe dezamăgiri. Un alt mare eșec pe plan personal a fost pierderea procesului de custodie a micuțului Kuzey, deoarece renumitul actor își dorea enorm că băiatul să rămână în grija lui.

Citește și: Primele imagini de la nunta celebrului Ozcan Deniz cu superba Samar Dadgar! Actor se află la cel de-al treilea mariaj! „Te-aș alege într-o sută de vieți în orice versiune a realității”

În cele din urmă, Ozcan Deniz a reușit să iasă la liman din nou și mai mult decât atât acesta și-a redeschis sufletul și către o nouă poveste de iubire, care a căpătat din ce în ce mai multă importantă pentru el și l-a determinat să se gândească și la a treia căsătorie. Noua lui iubita, Samar Dadgar a devenit cea mai mare dragoste a lui și s-au îndreptat rapid către căsătorie.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

În ciuda faptului că mama celebrului Ozcan Deniz s-a împotrivit categoric deciziei sale de a se căsători tot cu o femeie mult mai tânăra decât el, anul trecut, celebrul actor a anunțat că s-a logodit cu superbă creatoare de modă Samar Dadgar, iar de curând cei doi și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat câteva rude și prieteni apropiați. Astăzi, presa din Turcia a lansat încă o veste uluitoare despre celebrul actor Ozcan Deniz și Samar Dadgar. Se pare că cei doi soți vor deveni părinți. Bucuria este cu atât mai mare deoarece s-a descoperit că aceștia vor avea o fetiță.

Ozcan Deniz va urca pe scenă cu mare tristețe în suflet, la concertul dedicat Zilei Femeii! Actorul suferă din cauza refuzului mamei sale de a susține noua lui relație cu Samar Dadgar!

„O sora vine la tine! O să fii frate!”, a spus celebrul actor Ozcan Deniz, potrivit cnnturk.com

Citește și: Ozcan Deniz, surpriză de proporții pentru Samar Dadgar! Iată ce cadou uluitor i-a dăruit celebrul actor viitoarei lui soții, cu ocazia zilei sale de nastere!

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.