Primele imagini de la nunta celebrului Ozcan Deniz cu superba Samar Dadgar! Actor se află la cel de-al treilea mariaj! „Te-aș alege într-o sută de vieți în orice versiune a realității”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 ian 2023, 22:10
video Foto(5)

Renumitul actor Ozcan Deniz și tânăra lui logodnică Samar Dadgar s-au căsătorit în secret! Iată ce ținute uluitoare au ales și unde s-a desfășurat fericitul eveniment!

Cu 30 de ani activitate în domeniul actoriei și al muzicii, Ozcan Deniz se numără printre cei mai apreciați actori și cântăreți ai Turciei. Anul trecut celebrul actor a surprins pe toată lumea anunțând că s-a logodit cu tânăra lui iubita, Samar Dadgar o celebră creatoare de modă, despre care presa turcă a scris că i-a fost alături la scurt timp după divorțul de ce-a de-a doua soție, Feyza Aktan.

Deși nimeni nu mai credea că renumitul actor se va mai căsători a treia oară, recent acesta a uluit cu primele imagini de la nunta lui cu Samar Dadgar.

Primele imagini de la nunta celebrului Ozcan Deniz cu superba Samar Dadgar! Actor se află la cel de-al treilea mariaj

În ultimii ani celebrul Ozcan Deniz a trecut prin multe dezamăgiri și eșecuri pe plan sentimental.

Ultimul divorț a fost unul extrem de dificil, deoarece actorul s-a luptat din răsputeri pentru a câștigă custodia fiului sau, Kuzey, însă în cele din urmă micuțul a rămas în grija mamei sale. Cu toate aceste renumitul actor continuă să fie un tată exemplar pentru fiul lui pe care îl iubește enorm.

Citește și: Ozcan Deniz, surpriză de proporții pentru iubita lui, Samar Dadgar! Iată ce cadou uluitor i-a dăruit celebrul actor viitoarei lui soții, cu ocazia zilei sale de nastere!

La începutul anului 2022, Ozcan Deniz a dezvăluit că trăiește din nou o frumoasă poveste de iubire alături de noua lui iubita, Samar Dadgar, o tânără creatoare de modă. Iar la câteva luni cei doi au anunțat că s-au logodit și că se pregătesc de căsătorie.
Presa turcă a scris la un moment anul trecut că mama actorului, Kadriye Deniz nu este de acord cu nouă lui relație și nu acceptă căsătoria cu iubita lui mult mai tânăra.

Însă cu toate acestea, celebrul Ozcan Deniz și logodnica lui au decis, după aproape doi ani de relație, să își unească destinele la începutul anului și să își construiască împreună o familie frumoasă și reușită.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ozcan Deniz și Samar Dadgar s-au căsătorit pe 20 ianuarie, în superbă lor casă din Zekeriyaköy, în prezența prietenilor apropiați. Dintre rudele actorului, a fost prezent la fericitul eveniment doar fratele lui, Ercan Deniz. Cei doi soți au anunțat faptul că vor organiza în perioada următoare și o petrecere fastuoasă cu mulți invitați pentru a marca așa cum se cuvine căsătoria lor.

Și de asemenea aceștia au ales că destinație pentru luna de miere, însoritul Dubai.

Citește și: Özcan Deniz, alături de fiul lui Kuzey, pe o renumită scenă din Istanbul! Iată cum au fost surprinși si ce emoții uriașe au transmis publicului!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!