Özcan Deniz, alături de fiul lui Kuzey, pe o renumită scenă din Istanbul! Iată cum au fost surprinși si ce emoții uriașe au transmis publicului!

,
ozcan deniz

Ozcan Deniz, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Ozcan Deniz]

Özcan Deniz este unul dintre cei mai talentați actori și cântăreți ai momentului în Turcia.


In articol:

Ozcan Deniz are 49 de ani și se numără printre cei mai apreciați actori și cântăreți din Turcia. Cu o carieră de peste două decenii în ambele domenii, Ozcan a reușit să cucerească publicul cu talentul lui uriaș și cu o carismă uluitoare și a ajuns în top încă după primele lui apariții pe micile ecrane.

Dincolo de viața profesională, plină de succese, Ozcan Deniz nu a avut același noroc și pe plan personal.

Özcan Deniz, alături de fiul lui Kuzey, pe o renumită scenă din Istanbul!

După două căsnicii eșuate, celebrul actor a continuat să își caute sufletul pereche și în prezent este logodit cu o femeie mult mai tânără decât el, Samar Dadgar, o renumită creatoare de modă și pare că vor îndrepta cu pași repezi către căsătorie. Din cel de-al doilea mariaj, Ozcan Deniz are un băiețel pe care îl adoră și care a devenit centrul universului său și marea motivație a vieții lui.

ozcan deniz

Ozcan Deniz, alaturi de fiul lui, Kuzey

[Sursa foto: Instagram Ozcan Deniz]

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ozcan Deniz și-a reluat marile concerte, după perioada pandemiei și de curând a susținut un minunat recital pe scena faimosului Amfiteatru Harbiye Cemil Topuzlu din Istanbul, acolo unde a fost aplaudat și adulat de către patru mii cinci sute de spectatori prezenți.

ozcan deniz

Ozcan Deniz si logodnica lui, Samar Dadgar

[Sursa foto: Instagram Ozcan Deniz]

Citeste si: Özcan Deniz și iubita lui, creatoarea de modă, Samar Dadgar, decizie neașteptată! Iată ce s-a întâmplat la doar o lună de la logodna lor!

Cel mai important spectator însă a fost chiar fiului sau, Kuzey, care l-a privit și l-a aplaudat pe tatăl lui din primul rând, o bună parte din spectacol. Iar în clipă în care unchiul lui i-a spus că este târziu și că trebuie să meargă la culcare, micuțul a replicat că vrea să fie dus pe scenă alături de tatăl lui și atunci Ozcan Deniz l-a luat în brațe și au urcat împreună pe scenă, spre deliciul publicului.

ozcan deniz

Micutul Kuzey, cel mai important spectator la concertul tatalui sau

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Îndrăgitul actor a subliniat la microfon faptul că de regulă fiul lui se culcă la ora nouă și jumătate însă de dată această a fost o excepție și cu siguranță va rămâne o amintire frumoasă. Mai mult decât atât micuțul a început să cânte alături de tatăl lui, iar Ozcan Deniz a glumit, spunând că se simte sabotat, pentru că îi este luat prim planul.

„Ascultați-mă pe mine, pe mine. A venit el să-mi ia prim planul! Sabotează!”, a spus Ozcan Deniz

ozcan deniz

Ozcan Deniz, alături de fiul lui, Kuzey

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Citeste si: Samar Dadgar, logodnica celebrului Ozcan Deniz, mărturisiri incendiare din culisele relației lor! "Nu a îngenunghiat" Iată unde a avut loc cererea în căsătorie și când au programat nunta!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kadriye Deniz, mama celebrului actor Ozcan Deniz, declarații halucinante despre nunta fiului ei cu tânăra Samar Dadgar! „Fericirea lui este foarte importantă pentru mine”

Bărbatul care înțepa femei în Capitală a fost arestat preventiv

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Özcan Deniz și iubita lui, creatoarea de modă, Samar Dadgar, decizie neașteptată! Iată ce s-a întâmplat la doar o lună de la logodna lor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies