Kadriye Deniz, mama celebrului actor Ozcan Deniz, declarații halucinante despre nunta fiului ei cu tânăra Samar Dadgar! „Fericirea lui este foarte importantă pentru mine”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2022, 17:49
ozcan deniz Foto(4)

Mama lui Ozcan Deniz, noi declaratii halucinante despre relatia fiului ei

Sursa: gecce.com.tr

Mama renumitului actor Ozcan Deniz dezaprobă încă decizia fiului ei de a se căsători cu mai tânăra lui iubita Samar Dadgar.

La începutul acestui an, viața lui Ozcan Deniz părea că a reintrat pe un făgaș normal și în sfârșit și-a întâlnit fericirea pe plan sentimental. La scurt timp după ce și-a oficializat relația de iubire cu Samar Dadgar, o tânără creatoare de modă, celebrul actor s-a lovit de dezaprobarea vehementă a mamei sale. Potrivit presei din Turcia, Kadriye Deniz a declarat că nu este de acord cu relația fiului ei cu Samar Dadgar și cu atât mai mult nu va acceptă niciodată că această să îi devină nora.

Kadriye Deniz, mama celebrului actor Ozcan Deniz, declarații halucinante despre nunta fiului ei cu tânăra Samar Dadgar

Anul trecut renumitul actor Ozcan Deniz a trecut prin multe momente dificile, după ce a pierdut procesul de custodie a fiului sau, Kuzey, deoarece își dorea enorm să îl poată crește el și nu mama acestuia, Feyza Aktan. Cea care l-a consolat și l-a înconjurat cu iubirea ei a fost tânăra lui iubita, Samar Dadgar, despre care presă a scris că l-ar fi cucerit pe celebrul actor încă de când acesta era căsătorit cu fosta lui

soție.

În luna februarie Ozcan Deniz a decis să o ceară în căsătorie pe Samar, în ciuda faptului că mama lui s-a împotrivit vehement, sugerându-i să se mai gândească înainte de a face din nou un astfel de pas important pentru a nu ajunge din nou în situația de a mai trece printr-un divorț dureros. Presa turcă a mai scris atunci despre faptul că mama actorului, Kadriye Deniz a hotărât la scurt timp să se mute din casă fiului ei unde locuia de ceva vreme, semn că nu este de acord cu noua lui

relație.

Citeste si: Özcan Deniz și iubita lui, creatoarea de modă, Samar Dadgar, decizie neașteptată! Iată ce s-a întâmplat la doar o lună de la logodna lor!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, publicațiile din Turcia au transmis câteva declarații năucitoare lansate de Kadriye Deniz, care a fost surprinsă în public, în timpul inaugurării unui centru de înfrumusețare înființat de sora lui Ozcan. Întrebată dacă și-a schimbat părerea între timp, mama îndrăgitului actor a subliniat că în continuare dezaprobă decizia fiului ei și nu are de gând să cedeze și să o accepte pe Samar drept nora în familia ei.

„Spun și eu noroc. În primul rând, fiica și ginerele meu. Sunt în relații bune cu mirii mei, îi iubesc pe toți. Și eu sunt în relații bune cu fiicele mele. În mare parte sunt în relații bune cu fii mei. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți(...) Fericirea lui Ozcan este foarte importantă pentru mine! Nu voi face alte comentarii(...)

Nu vreau căsătoria lui Özcan! Ar trebui să se gândească și să nu o facă!”, a spus Kadriye Deniz, potrivit gecce.com

Citeste si: Samar Dadgar, logodnica celebrului Ozcan Deniz, mărturisiri incendiare din culisele relației lor! "Nu a îngenunghiat" Iată unde a avut loc cererea în căsătorie și când au programat nunta!