Ozcan Deniz, surpriză de proporții pentru iubita lui, Samar Dadgar! Iată ce cadou uluitor i-a dăruit celebrul actor viitoarei lui soții, cu ocazia zilei sale de nastere!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2022, 15:54
Foto(4)

Îndrăgitul actor, Ozcan Deniz, iubește și trăiește din nou cele mai frumoase momente din viața sa, alături de noua lui iubita, Samar Dadgar.

Ozcan Deniz are 50 de ani, însă cu toate acestea continuă să fie la fel de apreciat în cinematografia și în muzică turcească, datorită talentului sau uriaș și a palmaresului impresionant. Cu peste două decenii în ambele domenii, Ozcan Deniz s-a bucurat de mari succese în carieră încă de la primele sale apariții pe micile ecrane dar și în cinematografe, cu roluri magistral interpretate în seriale și filme artistice de excepție. 

Ozcan Deniz, surpriză de proporții pentru iubita lui, Samar Dadgar

Dincolo de viața profesională, Ozcan Deniz a trecut prin multe dezamăgiri și eșecuri pe plan sentimental de-a lungul anilor, însă de ceva vreme se pare că norocul i-a surâs și pe această latură. Celebrul actor iubește din nou și este fericit alături de noua lui partenera de viață, pe care a și cerut-o deja în căsătorie, fără să se sfiască să încerce un nou mariaj.

De curând, iubita lui, Samar Dadgar și-a aniversat ziua de naștere, iar carismaticul actor i-a pregătit o surpriză de proporții pentru a marca importantul eveniment.

Deși a trecut prin două căsnicii eșuate, Ozcan Deniz nu și-a pierdut încrederea că își va găsi totuși sufletul pereche, ci a continuat să spere. Iar miracolul se pare că s-a produs, deoarece de aproape doi ani, îndrăgitul actor trăiește o nouă poveste de dragoste alături de o superbă creatoare de modă, Samar Dadgar, pe care a și cerut-o deja în căsătorie.

Presa din Turcia a scris la scurt timp după ce actorul a luat decizia de a se recăsători tot cu o femeie mult mai tânăra decât el, subliniind faptul că mama acestuia nu a fost deloc de acord, deoarece se temea că fiul ei va ajunge din nou să sufere o nouă despărțire.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Citeste si: Özcan Deniz, alături de fiul lui Kuzey, pe o renumită scenă din Istanbul! Iată cum au fost surprinși si ce emoții uriașe au transmis publicului!

De curând, frumoasa Samar Dadgar și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de multe surprize din partea logodnicului ei. Celebrul Ozcan Deniz i-a adus în dar un superb tort, ce ilustra câteva scene din basme renumite și în plus i-a transmis și un mesaj plin de dragoste.

Ozcan Deniz va urca pe scenă cu mare tristețe în suflet, la concertul dedicat Zilei Femeii! Actorul suferă din cauza refuzului mamei sale de a susține noua lui relație cu Samar Dadgar!

„Ce bine că ai venit…
Ai venit, a venit un nou film în oraș.
M-am reînnoit, norii s-au spulberat.
Este o pădure frumoasă în înscrisuri.
S-a schimbat climă. A devenit mediteraneană…
Cu inima ta unică, plină de iubire, ai făcut mai bun tot ce ai atins.
Ce bine că te-ai născut, prințesă a poveștii mele, cu zâmbet frumos și cuceritoare gropițe în obraji…”, a scris Ozcan Deniz pe contul lui de socializare, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Ozcan Deniz, mesaj impresionant pentru fanii săi! Iată ce a transmis celebrul actor și cântăreț publicului său cu ocazia împlinirii a 30 de ani de carieră!