Deea Codrea, conflict cu Alexandra Ungureanu. Cristina Siscanu spune lucrurile pe fata: "Deea pare ca se teme de ceva!"

Author: L.S.
Actualizat: 13 mar 2020, 00:06

Deea Codrea este intr-un conflict cu Alexandra Ungureanu, pe tema tinutelor. Insa Cristina Siscanu spune lucrurilor pe nume intr-un mod surprinzator!

Deea Codrea si Alexandra Ungureanu sunt intr-un conflict permanent, din pricina tinutelor pe care le abordeaza, fara a iesi din anumite zone de confort.

Deea e nelamurita de faptul ca Alexandra reuseste sa obtina multe stelute, desi este mereu in aceeasi zona stilistica, ba chiar pare deranjata de faptul ca, desi Alexandra nu are curaj sa abordeze tinute moderne, nici nu recunoste ca are stilist care o ajuta la Bravo, ai stil Celebrities!

Pe de alta parte, Alexandra Ungureanu incearca sa se justifice si sa ii aduca Deei argumente despre diversitatea de stiluri pe care le-a abordat.

Cristina Siscanu nu s-a mai abtinut si a intervenit in disputa celor doua concurente:

" Sunt nou venita, dar nu inteleg de ce exista problema asta cu "ai stilist, n-ai stilist!" Cel mai important e sa ai personalitate. Dintre Alexandra si Deea, eu cred ca Alexandra are o personalitate mai puternica decat Deea, care pare ca se teme de ceva, ca e mai retinuta!"

I ata cum a reactionat Deea, cand Cristina Siscanu a spus lucrurilor pe nume:

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citeste si: Cristina Siscanu, declaratii soc in editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrites!”: „Recunosc, sunt pacatoasa!”  

Anca Ciota a anunțat sexul bebelușului! Vedeta a sperat până în ultimul moment că va avea o fetiță: ”Universul ne-a dat planurile peste cap”

Citeste si: Alexandra Ungureanu, luata la rost de Andreea Tonciu! "A plecat Gina si ai venit tu!"

Citeste si: Raluca Tanase o acuza pe Alexandra Ungureanu ca minte! "Vreau sa isi asume, asa cum am facut noi toate!"