Alexandra Ungureanu, luata la rost de Andreea Tonciu! "A plecat Gina si ai venit tu!"

Alexandra Ungureanu nu e vazuta cu ochi prea buni de competitoarele ei de la Bravo, ai stil Celebrities! Andreea Tonciu a luat-o la rost pe cantareata!


In articol:

Alexandra Ungureanu a fost luata la rost de Andreea Tonciu! "Eu imi asum ce fac si ce spun! Tu trebuie sa lasi loc de buna ziua! Noi putem sa te excludem!", i-a spus Tonciu cantaretei.

"Nu am neaparat nevoie de validare din partea ta! Juriul ma poate exclude, publicul poate asta si nu e nicio problema! Nu inteleg de ce ti-ai schimbat atitudinea acum, dupa ce am fost pe primul loc. Tu ai venit sa imi oferi prietenia si acum te-ai schimbat!", a replicat Alexandra Ungureanu.

Cele doua concurente de la Bravo, ai stil Celebrities s-au certat pe tema neintegrarii Alexandrei. Nu doar Andreea Tonciu este nemultumita de atitudinea cantaretei.

Iata ce au avut de impartit Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu:

Citeste si: Raluca Tanase nu mai arata asa! La ce schimbare radicala de look a apelat concurenta Bravo, ai stil Celebrities

Citeste si: Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"

Citeste si: Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate