Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"

,

Cu un moment muzical inedit si o tinuta ce s-a apropiat cel mai mult de tema serii, Alexandra Ungureanu a primit cel mai mare punctaj din partea juriului.

Alexandra Ungureanu a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!" Iata ce note a primit din partea juratilor:

Citeste si: Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Citeste si: S-a pornit potopul! Deea si Bia au ajuns din nou la cutite! "Cum iti permiti sa-mi adresezi asemenea cuvinte?" Iata pana unde s-a ajuns!

Citeste

si: Deea Codrea, aparitie inedita alaturi de bunica sa, in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum au reactionat juratii in ceea ce priveste tinuta sa!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Theo Rose, acelasi stitlist, acelasi... esec? Tu te-ai facut Luluta si ea coana Chirita!" Iata cum a rectionat Maurice Munteanu!

Pașaportul de vaccinare ar putea funcționa în UE de la sfârşitul lunii iunie

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies