Theo Rose, acelasi stitlist, acelasi... esec? Tu te-ai facut Luluta si ea coana Chirita!" Iata cum a rectionat Maurice Munteanu!

,

Theo Rose nu i-a incantat deloc pe jurati cu tinuta sa. Iata ce note a primit:

Theo Rose nu i-a incantat deloc pe jurati cu tinuta sa. Iata ce note a primit:

Citeste si: Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Citeste si: Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

Citeste si: Calina ironizata de Andreea Tonciu! "Seamana cu fetele alea de la masaj thailandez!" Iata cum au reactionat juratii si ce note a primit concurenta!

 

Citește și:

Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Deea Codrea, aparitie inedita alaturi de bunica sa, in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum au reactionat juratii in ceea ce priveste tinuta sa!

O noua concurenta intra in competitia "Bravo, ai stil Celebrities"! Aflati despre cine este vorba, urmarind editia de MIERCURI, de la ora 23:00, pe Kanal D!

Una dintre cele noua concurente paraseste definitiv competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"! Juratii sunt mai exigenti ca oricand! Afla ce se va intampla ASTAZI,...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies