Theo Rose, acelasi stitlist, acelasi... esec? Tu te-ai facut Luluta si ea coana Chirita!" Iata cum a rectionat Maurice Munteanu!

,

Theo Rose nu i-a incantat deloc pe jurati cu tinuta sa. Iata ce note a primit:

Theo Rose nu i-a incantat deloc pe jurati cu tinuta sa. Iata ce note a primit:

Citeste si: Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Citeste si: Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

Citeste si: Calina ironizata de Andreea Tonciu! "Seamana cu fetele alea de la masaj thailandez!" Iata cum au reactionat juratii si ce note a primit concurenta!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

Giganții de pe Wall Street se tem de Joe Biden: vor avea 4 ani mult mai dificili

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Deea Codrea, aparitie inedita alaturi de bunica sa, in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum au reactionat juratii in ceea ce priveste tinuta sa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies