Andreea Tonciu, mimoza? Concurenta si-a schimbat atitudinea dupa ce a fost "detronata" de Alexandra Ungureanu

Andreea Tonciu si-a schimbat atitudinea dupa ce a fost "detronata" de Alexandra Ungureanu in cea mai recenta gala Bravo, ai stil Celebrities! Ce se intampla?


In articol:

Andreea Tonciu a incercat sa faca pe mimoza, imitand-o pe una dintre concurentele Bravo, ai stil Celebrities! Si asta nu s-a intamplat in gluma sau in joaca, ba chiar s-a intamplat dintr-un motiv ce tine de concurenta acerba dintre fete, in competitia de stil.

Oare Andreea Tonciu a fost deranjata de faptul ca Alexandra Ungureanu a obtinut o nota mai mare decat a ei in cea mai recenta gala Bravo, ai stil Celebrities?

Iata reactia Andreei Tonciu, dar si a Alexandrei Ungureanu, intr-un material video din editia de astazi:

Citeste si: Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"

Citeste si: Tinuta Andreei Tonciu nu a impresionat juratii! Raluca scoasa din sarite! "Nu-mi place nici coafura, doi carlionti si o floare in par!" Iata cum a reactionat concurenta!

Citeste si: Maurice Munteanu s-a infuriat: ''Daca nu sunteti in stare sa va scoateti etichetele de pe talpa, sunteti praf''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate