Raluca Tanase o acuza pe Alexandra Ungureanu ca minte! "Vreau sa isi asume, asa cum am facut noi toate!"

Author: L.S.
Actualizat: 12 mar 2020, 00:06

Raluca Tanase este suparata pe Alexandra Ungureanu! Raluca este de parere ca Alexandra nu isi asuma si nu recunoste ca are stilist.

Raluca Tanase este suparata pe Alexandra Ungureanu! Raluca a intrebat-o pe Alexandra despre stilistul ei si daca o ajuta cu tinutele de la Bravo, ai stil Celebrities! Alexandra Ungureanu a negat ca ar fi ajutata in competitie, insa recunoste ca se consulta cu mai multa lume.

"Nu lucrez cu un stilist! Lucrez cu mai multe persoane!", a spus Alexandra Ungureanu. "Sunt ajutata!"

Raluca Tanase este convinsa ca Alexandra are stilist si ca este indrumata in compunerea tinutelor de la Bravo, ai stil Celebrities!, insa nu intelege de ce cantareata nu isi asuma acest lucru.

Iata materialul video in care cele doua sunt in disputa pe subiectul stilistului:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Raluca Tanase nu mai arata asa! La ce schimbare radicala de look a apelat concurenta Bravo, ai stil Celebrities

Citeste si: Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"

 

 

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!