Bravo, ai stil! Celebrities live: cum poti urmari online

Author: B.M.
Actualizat: 01 iul 2020, 15:58
Bravo, ai stil! Celebrities

Pagina oficiala de live: aici poti urmari online Bravo, ai stil! Celebrities.

Bravo, ai stil! Celebrities, cel mai fascinant show de stil din Romania, a inceput in data de 22 ianuarie la Kanal D.

Juriul format din Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu este mai exigent ca niciodata si va taxa fara mila orice greseala facuta de cele noua concurente, care sunt acum personalitati celebre in mediul online.

Show-ul va fi prezentat ca si pana acum de Ilinca Vandici si va putea fi urmarit si prin live stream online.

“La Bravo, ai stil! Celebrities dam trendul in moda din Romania! Mi-a fost foarte dor sa anunt startul defilarilor concurentelor!”, spune Ilinca Vandici.

Bravo, ai stil! celebrities- live online oficial

Bravo ai stil! Celebrities este difuzat de miercuri, joi si vineri, de la ora 22:00, si sambata, de la ora 23:00.

Bravo, ai stil! Celebrities poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti https://www.kanald.ro/bravoaistil zilnic.

Tot pe https://www.kanald.ro/bravoaistil veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu cele noua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities

Iata o lista cu cele noua concurente:

- Bianca Giurcanu: este unul dintre cei mai urmariti influenceri din Romania, cu peste 165k de fani activi care sunt inspirati pe retelele sociale de trendurile lansate de aceasta.

- Andreea Tonciu: vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” foarte hotarata sa isi apere stilul vestimentar si sa isi sustina alegerile vestimentare cu perseverenta. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

- Deea Codrea: blogger si influencer, care si-a construit de-a lungul timpului o comunitate solida in online si care, prin informatiile publicate pe retelele sociale, influenteaza deciziile a zeci de mii de fani. 

- Theo Rose: a devenit cunoscuta publicului larg chiar la Kanal D, prezentand, alaturi de Dan Bordeianu, emisiunea “KIDSing“, in anul 2014. 

- Gina Chirila: fotomodel de succes, este una dintre cele mai apreciate modele, atat in Romania, cat si in strainatate. 

- Bianca Rus: cantareata, vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” cu un optimism debordant, lipsa de complexe si cu sinceritatea dezarmanta cu care si-a sustinut parerile de-a lungul timpului. 

- Maria Ilioiu: este cunoscuta publicului din Romania ca fiind cea mai carismatica concurenta in unul dintre cele mai urmarite reality show-uri televizate. 

- Calina Dumitrescu: este o tanara indrazneata, care s-a lansat cu mult curaj in showbiz, mostenind talentul pentru arta de la mama ei, Catinca Roman. 

- Raluca Tanase: cantareata, componenta a trupei “Bambi”, este pasionata de muzica si moda. 

Care este premiul de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cele noua concurente se lupta pentru marele premiu, care este unul consistent, de 100.000 de lei.

Pe parcursul acestui sezon, telespectatorii își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS, cu indicativul atribuit fiecarei concurente.

Ce s-a intamplat in prima editie Bravo, ai stil! Celebrities

Daca unele dintre tinutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes si au fost apreciate de contracandidate si de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe masura asteptarilor.  Catalin BotezatuRaluca Badulescu  si  Maurice Munteanu  au fost indulgenti in aceasta prima intalnire cu cele noua concurente.

“Nu o sa va taxez astazi pentru ca, altfel, ar fi jale si ar mirosi a fum!”,  a spus Catalin Botezatu concurentelor in cadrul editiei de aseara “ Bravo, ai stil! Celebrities”.

Mai multe detalii aici.

 

 

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!