Catalin Botezatu
Sunt un cal de cursa lunga care nu alearga pentru a castiga, ci pentru a se mentine in forma.

 Catalin Botezatu, celebrul creator de moda, se alatura celui mai stilat Juriu din Romania pentru „Bravo, ai stil! All Stars", ce va aduce,  de aceasta data, in competitie cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente. 

Cu o carte de vizita remarcabila in domeniul modei in Romania si nu numai, cu prezentari grandioase ale colectiilor sale pe cele mai importante podiumuri de moda ale lumii, Catalin Botezatu se alatura Juratilor pentru a analiza prestatia celor mai bune concurente care au pasit pana acum in platoul „Bravo, ai stil!".

            „Postura mea alaturi de jurati sper sa fie una care sa echilibreze. Va fi, in acelasi timp, si una extrem de severa pentru ca sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume.  Concurentele, dar si ceilalti membri ai Juriului vor avea in mine un partener,  un sustinator, un prieten, care,  insa,  nu va ezita sa taxeze atunci cand va fi cazul. Cred ca va fi un sezon exploziv avand in vedere ca participa concurente foarte pregatite, care deja au trecut printr-o selectie dura. Ma astept din partea fetelor la profesionalism, atitudine si, nu in ultimul rand, la styling ", a declarat Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu este jurat in cel de-al cincilea sezon al show-ului "Bravo, ai stil!", alaturi de Raluca Badulescu si Maurice Munteanu.

Data nasterii: 03.12.1966, Alexandria, jud. Teleorman

Studii: Institutul European de Moda, Milano (Profesor Gianni Versace)

Setari de confidentialitate