Catalin Botezatu
Sunt un cal de cursa lunga care nu alearga pentru a castiga, ci pentru a se mentine in forma.

Catalin Botezatu, celebrul creator de moda, se alatura celui mai stilat Juriu din Romania pentru „Bravo, ai stil! Celebrities" ce va aduce, de aceasta data, in competitie concurente deja cunoscute publicului larg.

Cu o carte de vizita remarcabila in domeniul modei in Romania si nu numai, cu prezentari grandioase ale colectiilor sale pe cele mai importante podiumuri de moda ale lumii, Catalin Botezatu se alatura Juratilor pentru a analiza prestatia concurentelor.

Provocari intense, show total si rafinament, astfel caracterizeaza juratul Catalin Botezatu noul sezon al show-ului „Bravo, ai stil!”Celebrities”.

„Noul sezon pentru mine se anunta a fi provocator. Sunt curios sa vad cine sunt concurentele, dar trebuie sa va marturisesc ca tocmai pentru ca sunt <celebre> voi fi si mai drastic. Daca sunt deja cunoscute publicului si au deja acest exercitiu cu spectacolul media, ar trebui sa fie foarte asumate si atente. Ma astept ca ele sa ne ofere un show adevarat si sa ne expuna ce inseamna stilul”, spune Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu
Catalin Botezatu

Catalin Botezatu, in juriul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Catalin Botezatu este jurat in cel de-al saselea sezon al show-ului "Bravo, ai stil!", alaturi de Raluca Badulescu si Maurice Munteanu.

„Bravo, ai stil!”, unicul reality show din România despre stil şi atitudine a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii.

Emisiunea  s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

Data nasterii: 03.12.1966, Alexandria, jud. Teleorman

Studii: Institutul European de Moda, Milano (Profesor Gianni Versace)

Cookies