In articol:

Maria Ilioiueste cunoscuta publicului din Romania ca fiind cea mai carismatica concurenta in unul dintre cele mai urmarite reality show-uri televizate. Tanara spune despre aceasta nou experienta in cariera sa, din postura de concurenta in “Bravo, ai stil! Celebrities”, ca isi va demonstra calitatile vestimentare, aparandu-si opiniile  cu orice pret in ceea ce priveste alegerile sale in materie de styling. 

Maria Ilioiu despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities"

“Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!”, afirma Maria Ilioiu.

Poze cu Maria Ilioiu de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 👑 Maria Ilioiu 👑 (@maria.ilioiu) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 👑 Maria Ilioiu 👑 (@maria.ilioiu) pe

Maria Ilioiu a fost eliminata de la "Bravo, ai stil!"

Maria Ilioiu a fost prima concurenta eliminata de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ea a parasit competitia in editia din 8 februarie 2020.

Despre "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Bravo, ai stil!" este cel mai urmarit format TV de fashion si stil din Romania şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.
Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de "Bravo, ai stil! Celebrities" si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt sunt persoane publice apreciate de zeci de mii de fani pentru stilul vestimentar personal, personalitatea puternica si usurinta cu care reusesc sa ajunga la inimile acestora.

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, in noul sezon al cele mai iubite competitii de moda din Romania.

Fotografii cu Maria Ilioiu

Cookies