Prezenta inconfundabila in peisajul monden autohton, Raluca Badulescu s-a facut remarcata de-a lungul timpului prin extravaganta, lipsa de complexe si prin sinceritatea dezarmanta cu care si-a sustinut parerile.

Un adevarat exemplu de vointa, vedeta nu a ezitat sa treaca printr-o serie de interventii chirurgicale pentru a scapa de surplusul de greutate.

Raluca Badulescu
Raluca Badulescu

Raluca Badulescu a slabit 70 de kilograme

Inainte, dar si dupa ce a pierdut cele 70 de kilograme, Raluca Badulescu a ramas aceeasi femeie cocheta, directa si autentica in alegeri, continuitate care i-a adus simpatia publicului. Cand nu se afla in lumina reflectoarelor, Raluca Badulescu isi dedica timpul fiului ei in varsta de 13 ani, dar si administrarii afacerilor familiei.

„Poti sa te imbraci cu stil chiar daca nu ai bani, un singur accesoriu puternic te poate scoate din anonimat. Sunt constienta ca in timpul show-ului orgoliile isi vor spune cuvantul, fetele isi vor scoate atunci cand se vor simti puse in pericol de prestatia contracandidatelor. Ce le sfatuiesc pe concurente este sa aiba incredere in ele insele si in alegerile pe care le vor face, pentru ca stilul tine mai degraba de atitudine”, spune Raluca Badulescu.

Raluca Badulescu este jurat in cadrul emisiunii "Bravo, ai stil!", alaturi de Maurice Munteanu si Catalin Botezatu.

Raluca Badulescu
Raluca Badulescu

Raluca Badulescu, in juriu la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Excentrica, nonconformista si intr-o continua reinventare, Raluca Badulescu considera ca show-ul "Bravo, ai stil!" va creste in intensitate prin prezenta unor concurente foarte ambitioase.

„Bravo, ai stil! nu este doar un proiect TV, ci inseamna mult mai mult pentru mine; respir si traiesc <Bravo, ai stil!>. Nu pot exprima in cuvinte cat de mult asteptam sa inceapa noul sezon, care se anunta a fi unul total diferit, concurentele fiind deja cunoscute publicului. In acest caz, si noi vom ridica stacheta, pretentiile noastre, ale juratilor, vor fi uriase”, spune Raluca Badulescu.

Data nasterii: 4 octombrie 1974, Bucuresti

Studii: Facultatea de litere

Cookies