Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

,

Premiera “Bravo, ai stil! Celebrities” le-a adus, aseara, in fata fanilor emisiunii, pe cele noua concurente ale show-ului.

Bianca Rus, Maria Ilioiu, Raluca Tanase, Calina Dumitrescu Gina Chirila, Deea Codrea, Theo Rose, Bianca Giurcanu si Andreea Tonciu si-au expus tinutele vestimentare, povestile, s-au evaluat reciproc si au intrat, cu emotii uriase, in vizorul celor trei jurati.

Daca unele dintre tinutele vestimentare stilizate de concurente s-au bucurat de un real succes si au fost apreciate de contracandidate si de membrii Juriului, altele dintre acestea nu au fost pe masura asteptarilor.

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au fost indulgenti in aceasta prima intalnire cu cele noua concurente.

Citeste si: Ce face Andreea Tonciu in trafic, in drum spre Kanal D: "Niste perverse!"

  “Nu o sa va taxez astazi pentru ca, altfel, ar fi jale si ar mirosi a fum!”, a spus Catalin Botezatu concurentelor in cadrul editiei de aseara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Imaginile din culisele emisiunii au facut deliciul telespectatorilor, care au fost martorii unor imagini spectaculoase, cu pregatirile juratilor, dar si ale concurentelor, inainte de prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”. Nelipsite au fost si primele conflicte izvorate intre concurente; Andreea Tonciu si Maria Ilioiu si-au declarat razboi inca din prima editie a show-ului, orgoliile si gradul de popularitate au fost intens dezbatute intre concurente.

Batalia stilistica “Bravo, ai stil! Celebrities” continua si in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D, fanii emisiunii vor putea observa veleitatile artistice ale

celor noua concurente inscrise in competitia de stil. Tot in aceasta seara, scandalul intre Andreea Tonciu si Maria Ilioiu va lua amploare, cele doua tinere vor dezvalui motivul acestei antipatii reciproce

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce face Andreea Tonciu in trafic, in drum spre Kanal D: "Niste perverse!"

Campania de vaccinare în UE - Când va fi aprobat serul Johnson & Johnson

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

Bravo, ai stil! Celebrities live: cum poti urmari online

GALERIE FOTO. In aceasta seara, la ora 22:00, la Kanal D incepe batalia stilistica “Bravo, ai stil! Celebrities”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies