In articol:

Calina Dumitrescu este o tanara indrazneata, care s-a lansat cu mult curaj in showbiz, mostenind talentul pentru arta de la mama ei, Catinca Roman. Este un model pentru tanara generatie, in materie de styling, fiind urmarita pe retelele sociale de mii de fani. Calina Dumitrescu se declara a fi nonconformista atunci cand vine vorba despre a-si pune ideile in practica, si se descrie ca fiind un artist total, in cautarea identitatii sale.

Călina Dumitrescu despre participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities"

“Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie in devenire care își caută cea mai bună versiune a ei si care muncește cu ea pentru a reuși acest lucru. Sunt o luptătoare, deși emoțiile ma copleșesc uneori. Asta nu ma împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre phoenix, din propria cenușă”, spune concurenta.  

Poze cu Călina Dumitrescu de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miss C (@calinanicolle) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miss C (@calinanicolle) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miss C (@calinanicolle) pe

Despre "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Bravo, ai stil!" este cel mai urmarit format TV de fashion si stil din Romania şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii. Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt.

Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de "Bravo, ai stil! Celebrities" si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt vedete!

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati “Bravo, ai stil! Celebrities”, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, in noul sezon al cele mai iubite competitii de moda din Romania.

Fotografii cu Calina Dumitrescu

Cookies