Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni! Întregul moment a fost filmat de iubitul ei, Fulgy| Video

Author: Madalina Maftei

Bia Khalifa, amendată cu 4.000 de lei 

Sursa: Instagram

Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni, vineri, la sosirea în țară. Blondina se întorsese de la Milano și era alături de iubitul ei, Fulgy.

Bia Khalifa a fost încătușată la întoarcerea în țară, după ce a avut un comportament bizar.

Mai mult decât atât, iubita lui Fulgy a primit și o amendă usturătoare.

Bia Khalifa, amendată cu 4.000 de lei 

La zona de control pașapoarte,  Bia Khalifa a avut un comportament „agitat” și nepotrivit cu angajații, astfel a fost nevoie de intervenția autorităților. 

A început să înjure, așa că au încătușat-o pe loc și i-au făcut proces verbal, potrivit cancan.ro.

Pe lângă faptul că a fost încătușată, Bia a primit și o amendă de 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fulgy a sunat la 112 să raporteze faptul că iubita sa a fost luată de polițiști și bătută. Poliția a verificat plângerea și s-a dovedit a fi nefondată, așa că a primit și el o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu Bia Khalifa, iubita lui Fulgy, după ce a apărut pe Internet în hohote de plâns. Ce a pățit blondina

Prima reacție a lui Fulgy după ce iubita sa a fost încătușată pe aeroport

Fulgy a asistat la întreaga scenă, căci era alături de iubita sa în momentul în care autoritățile i-au pus cătușele și a filmat totul.

Cei doi se întorceau de la Milano, însă întoarcerea acasă nu a fost una tocmai plăcută, căci autoritățile nu au putut trece cu vederea peste comportamentul blondinei și au încătușat-o.

Acesta susține că Bia Khalifa nu era deloc agitată și nu are de ce să dea explicații.

Citește și: Ce cadou impresionant i-a făcut Fulgy iubitei sale, Bia Khalifa: ”Îmi era greu să-l țin în mână” Tânăra este îndrăgostită lulea de fiul Clejanilor și are numai cuvinte de laudă la adresa lui

„Bia nu era agitată. Veneam de la Milano, ok? Și eu nu stau să vă dau vouă explicații. O rezolv eu, stați liniștiți. Bia e cu mine, e bine, se mai întâmplă și la case mai mari, dar e ok”, a spus Fulgy, pe TikTok.

@mrmoft #foryou #fy #fulgy ♬ sunet original- mrmoft

 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

 

 

 

 

 

 

 

 

Horoscop weekend 11-12 martie 2023. Investițiile Fecioarelor vor da roade