Bărbat împușcat de polițiști după ce i-a alergat cu toporul! Totul s-a petrecut într-un mic sat din județul Iași

Autor: Andrei Costanda

Polițiștii au deschis focul asupra unui individ care i-ar fi atacat cu toporul.

Un bărbat din Iași a fost împușcat de polițiști după ce i-a atacat cu un topor, în urma unui conflict izbucnit din cauza dispariției mamei sale.

Un incident violent a avut loc în localitatea Valea Adâncă din zona metropolitană a municipiului Iași, unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împușcat de polițiști după ce i-a atacat cu un topor. Conflictul a pornit în urma unui apel la 112 care anunța dispariția mamei acestuia.

Bărbatul a fost agresiv cu mai multe persoane din zonă

Potrivit relatărilor vecinilor, bărbatul a manifestat un comportament recalcitrant pe tot parcursul după-amiezii, având altercații și cu muncitorii care lucrau la rețeaua de canalizare din zonă.

Aceștia ar fi fost cei care au apelat inițial numărul de urgență. De asemenea, fratele agresorului, aflat în Marea Britanie, a contactat poliția după ce o vecină i-a spus că mama lor nu mai fusese văzută de ceva timp.

O vecină a declarat: „Nu am văzut-o de mult, dar ea mai dispare, dar revine. Au vrut să vadă daca mama lui e acasă și s-a iscat un conflict.”

.

La sosirea polițiștilor la domiciliul femeii dispărute, aceștia au fost întâmpinați cu ostilitate de către fiul acesteia. Tânărul ar fi folosit spray lacrimogen împotriva agenților și, ulterior, s-a năpustit asupra lor cu un topor. Un vecin a relatat: „El a spus că ea este moartă în casă, s-a controlat de domnii polițiști, dar nu. E bolnav psihic. I-a fugărit cu toporul până la poartă.

L-au împușcat ca să nu le tragă cu târnacopul în cap”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Adina Ciobanu, a declarat: „Polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.”.

Citește și: Detaliul controversat ce a atras atenția la pomenirea de 40 de zile a lui Mădălin Păduran: ,,Ne-ai rupt inimile în bucăți”. Imagini copleșitoare de la mormântul tânărului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Două tinere și-au făcut selfie rănite după ce tocmai fuseseră implicate într-un accident rutier de proporții! Totul s-a întâmplat într-un oraș din Mexic

Individul agresiv a fost împușcat de oamenii legii

În urma incidentului, un echipaj medical a intervenit rapid, stabilizându-l pe agresor și transportându-l la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, unde a rămas internat.

Angelica Hristea, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, a declarat: „Pacientul a fost stabil hemodinamic și respirator, i s-au aplicat manevre de prim ajutor și a fost transportat la spital. Polițiștii au pus garou și echipajul când a ajuns sângerarea era oprită.”.

În urma incidentului, poliția a deschis o anchetă pentru a verifica modul în care s-a desfășurat intervenția și pentru a stabili dacă s-au respectat procedurile legale.

De asemenea, oamenii legii continuă căutările pentru a da de urma mamei bărbatului, care este în continuare dispărută.

Surse din anchetă au declarat că în locuința celor doi nu au fost găsite urme de violență sau alte indicii care să ridice suspiciuni. Vecinii au menționat că femeia mai avea obiceiul de a pleca de acasă pentru perioade scurte de timp, dar întotdeauna revenea. În acest caz, dispariția ei prelungită a stârnit îngrijorarea și a dus la intervenția poliției.

Evenimentul a zguduit comunitatea locală, care acum așteaptă cu nerăbdare noi informații despre starea bărbatului rănit și despre soarta mamei acestuia. Polițiștii continuă investigațiile pentru a clarifica toate aspectele legate de acest incident și pentru a se asigura că nu există alte pericole iminente în zonă.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!