Femeia lovită din senin pe o stradă din Capitală! Atacatorul s-a făcut nevăzut | IMAGINI

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 22 mai 2024, 21:29

O femeie a fost agresată din senin pe stradă de un individ pe care nu-l cunoștea.

Sursa: Știrile ProTV

Momentul în care o femeie a fost atacată din senin de un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere.

Un individ în vârstă de 25 de ani a fost arestat de polițiștii din București după ce a lovit o femeie pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Tânărul a atacat-o din senin pe victimă, lovind-o din spate peste picioare, aceasta dezechlibrându-se și căzând, ulterior pe camerele de supraveghere se poate observa cum atacatorul dispare, iar femeia pleacă șchopătând.

Femeia a fost transportată la spital

Polițiștii au fost sesizați de cele întâmplate de unitatea medicală unde femeia a fost transportată.

„La data de 21 mai 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au reţinut tânăr, în vârstă de 25 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt, la data de 12 mai 2024, în jurul orei 00:30, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către reprezentanţii unui spital, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri

urgenţe s-a prezentat o femeie care ar fi fost agresată fizic”
, se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei.

Conform surselor anchetei, în seara de 11 mai, în jurul orei 21:00, femeia în vârstă de 45 de ani se afla în fața unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, când un tânăr a apărut din senin și a lovit-o puternic cu piciorul în zona gambei, fără ca aceștia să se cunoască.

Citește și: Două tinere și-au făcut selfie rănite după ce tocmai fuseseră implicate într-un accident rutier de proporții! Totul s-a întâmplat într-un oraș din Mexic

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Calendar ortodox pentru ziua de 23 mai 2024: De ce poartă acest sfânt numele Arhanghelului Mihail?

Suspectul a fost reținut

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis că suspectul a fost reținut și condus la audieri cu o propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

„De asemenea, în urma activităţilor specifice, a fost identificat şi, ulterior, depistat un tânăr, în vârstă de 25 ani, bănuit de comiterea faptei. La data de 21 mai 2024, bănuitul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a mai transmis Poliţia.

Toată întâmplarea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din apropiere și se vede clar momentul agresiunii. Polițiștii Secției 7 continua cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Dacă individul se face vinovat de această faptă ar putea să execute o pedeapsă de la 3 luni la 2 ani.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!