Declarațiile halucinante ale mamei suspectului de 16 ani din Crângași: „Băiatul meu s-a apărat, nu este un criminal”

Autor: Andrei Costanda

Suspecții crimei din Crângași au fost arestați preventiv.

Sursa: Libertatea

Mama tânărului de 16 ani suspectat de crimă în Crângași își apără fiul susținând că acesta a acționat în autoapărare, în timp ce familia victimei cere dreptate.

Într-o încercare disperată de a-și demonstra nevinovăția fiului ei, mama tânărului de 16 ani implicat în tragicul incident din Crângași a făcut declarații șocante. Ea afirmă cu tărie că fiul ei nu este un criminal și că întregul eveniment a fost rezultatul unei autoapărări. Tânărul, alături de alți suspecți, se află în arest preventiv, însă situația lor s-ar putea schimba dacă apar dovezi noi care să le susțină nevinovăția.

Mama suspectului de 16 ani: „Eu vreau să se ia camerele de luat vederi, să se vadă”

Mama adolescentului, vizibil afectată de circumstanțele în care se află fiul ei, susține că băiatul nu l-a cunoscut niciodată pe bărbatul care a murit în incident. Conform declarațiilor sale, tânărul a fost atacat inițial și a ripostat doar pentru a se apăra. Ea solicită autorităților să examineze imaginile de pe camerele de supraveghere din parc pentru a dovedi versiunea lor a evenimentelor.

Femeia povestește că și-a lăsat fiul la Crângași la ora 17:00 și s-a întors să-l ia la ora 20:00, moment în care a găsit poliția la fața locului. Între timp, a fost informată de unchiul băiatului că acesta ar fi comis o crimă. Mama l-a contactat pe tânăr, care se afla la podul Ciurel, și l-a îndemnat să se predea poliției.

Conform relatărilor mamei, incidentul a escaladat rapid.

Tânărul s-a apărat când bărbatul decedat l-a atacat cu un pumn și o șurubelniță. Mama insistă că băiatul a încercat să scape, fiind urmărit de atacator prin întregul parc.

„Băiatul meu nu îl cunoștea pe domnul acela, a fost prima dată când l-a văzut. S-a dus direct la el cu pumnul, să dea în el. Băiatul s-a apărat, i-a băgat mâna în piept, l-a împins.

Copilul a fugit, el a fugit cu șurubelnița după copil tot parcul Crângași. Deci eu vreau să se ia camerele de luat vederi, să se vadă. Copilul meu nu este un criminal”, a declarat aceasta, la Acces Direct.

Citește și: Ucigașul Florentinei, tânărul de 24 de ani care și-a ucis iubita din gelozie, a fost internat la Psihiatrie: „Spunea că aude voci” Vasile Ștefan era dependent de substanțe interzise

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Cine este Florentina, tânăra de 21 de ani, care a sfârșit ucisă de iubitul cu probleme mintale: „Plâng întruna” A sperat până în ultimul moment că iubitul ei își va reveni

Cei doi suspecți au atacat victima în urma unui conflict verbal

Pe de altă parte, iubita bărbatului ucis oferă o perspectivă diferită.

Într-un interviu, ea a declarat că totul a început de la o serie de jigniri între copii. Aceasta afirmă că iubitul ei a intervenit în urma unui conflict verbal, moment în care băieții implicați au reacționat violent. Potrivit relatărilor sale, cei doi băieți l-au atacat pe bărbat cu bâte și l-au urmărit pe stradă, ceea ce a dus la finalul tragic.

Familia bărbatului decedat, îndurerată și dorind dreptate, cere elucidarea completă a evenimentelor și pedepsirea celor vinovați. După înmormântarea bărbatului, tensiunile rămân ridicate, iar ambele părți așteaptă o rezolvare justă a cazului.

În acest context tensionat, ambele familii își susțin punctele de vedere, în timp ce autoritățile continuă investigațiile. Mama tânărului speră ca imaginile de pe camerele de supraveghere să clarifice situația și să arate că fiul ei nu a avut intenții criminale, în timp ce familia victimei cere pedepsirea celor responsabili pentru moartea bărbatului.

Cazul din Crângași rămâne unul complex și controversat, cu detalii încă neelucidate complet. Autoritățile trebuie să evalueze cu atenție toate probele disponibile pentru a ajunge la un verdict corect, în timp ce familiile implicate așteaptă cu sufletul la gură rezultatele anchetei.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!