Detaliul controversat ce a atras atenția la pomenirea de 40 de zile a lui Mădălin Păduran: ,,Ne-ai rupt inimile în bucăți”. Imagini copleșitoare de la mormântul tânărului

Autor: Diana Bostan

Au trecut 40 de zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran

Sursa: Instagram: Mădălin Paul

Durere fără margini pentru familia lui Mădălin Păduran, tânărul decedat într-un accident rutier în apropiere de Deveselu. Miercuri, 22 mai, a avut loc pomenirea de 40 de zile, iar imaginile de la mormântul acestuia sunt cutremurătoare.

Familia îndurerată a organizat pomenirea de 40 de zile a lui Mădălin Păduran, iar scenele de la mormânt au fost copleșitoare. La scurt timp după ce rudele și preotul au ajuns la slujba de pomenire, emoțiile au atins un punct culminant, demonstrând impactul profund pe care l-a avut această pierdere asupra comunității.

Au trecut 40 de zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran

Familia lui Mădălin Păduran, tânărul decedat într-un accident rutier în Olt a organizat pomenirea de 40 de zile, fiind copleșită de durere la mormântul tânărului. Numeroși prieteni și membri ai comunității s-au adunat pentru a oferi sprijin părinților în aceste clipe grele. Totuși, evenimentul nu a fost lipsit de controverse, generând discuții neașteptate printre participanți, potrivit spynews.ro.

Citește și: „Mă găsești exact unde m-ai lăsat” Gestul făcut de Narcisa Modrîngă pentru Mădălin Păduran, tânărul care a murit în accidentul de la Deveselu

Moartea tânărului a lăsat o durere profundă, inclusiv în inima fostei sale iubite, chiar dacă nu mai erau împreună. A fost o surpriză pentru toată lumea faptul că adolescenta nu a participat la pomenirea de 40 de zile. Un alt lucru ce a atras atenția internauților a fost faptul că puțini dintre prietenii săi apropiați au fost prezenți la ceremonie, asta după ce un număr extrem de mare de apropiați și-au exprimat regretul pe internet în urma decesului său.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În imaginile apărute în mediul online și preluate de sursa menționată anterior pot fi observați doar membrii familiei și câțiva apropiați.

”Pomenirea de 40 de zile al lui Paul Mădălin. Hai acasă, Mădă. Ne-ai distrus pe toți cu plecarea ta. Ne-ai rupt inimile în bucăți, copile! Odihnește-te în pace”, a transmis un apropiat al lui Mădălin Paul, pe TikTok, potrivit spynews.

Narcisa nu a fost prezentă la pomenirea de 40 de zile a fostului său iubit

Deși gurile rele au acuzat-o pe Narcisa de moartea lui Mădălin, tânăra susține că aceștia erau despărțiți atunci când tânărul a murit. Mădălin Păduran a gonit cu mașina după un alt băiat, presupusul iubit al Narcisei sau cel cu care, spun apropiații cuplului, Narcisa l-ar fi „înșelat” pe Mădălin.

Citește și: Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări

„Simpla ta prezență știu că o să mă dea pe spate. Cine pe cine minte, cine n-a vrut să rămână. Mă găsești exact unde m-ai lăsat, între pustiu și furtună.  Unde ți-am zis că trecem peste orice dacă ne ținem de mână și o să fim suflete pereche după o viață împreună,”  sunt versurile pe care Narcisa i le dedică lui Mădălin, într-o postare făcută pe TikTok.

O cursă nebună, cu un final tragic. Mădălin Paul a pornit în grabă cu mașina după cel care s-ar fi afișat la brațul Narcisei, în timp ce aceasta era la manichiură. Din cauza vitezei de peste 200 km/h, Mădălin a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina direct într-un copac aflat la marginea drumului.