Andreea s-a îmbrăcat pentru o zi plină de activități, în Milano, dar Luiza consideră că „nu era gata ținuta”. Ce calificative a obținut concurenta, în prima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 ian 2024, 00:20

Îmbrăcată în culori îndrăznețe și de vară, aceasta este pregătită pentru o zi de distracție

Sursa: Captură video

Andreea este una dintre concurentele sezonului opt al emisiunii „Bravo, ai stil” și a început competiția cu o poveste tare dulce. Ținuta a fost pe placul juraților și a început competiția cu dreptul.

Andreea a defilat încrezător, așteptând de șapte ani să se numere printre concurentele emisiunii. Povestea a impresionat-o pe Ilinca, iar ținuta le-a plăcut juraților, care i-au acordat trei steluțe, încă din prima zi.

Andreea și Luiza nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește ținuta

Andreea pleacă la Milano, pentru a mânca ceva dulce, la patiseria preferată.

Îmbrăcată în culori îndrăznețe și de vară, aceasta este pregătită pentru o zi de distracție.

„Astăzi, sunt la Milano și îmi e poftă de ceva dulce și voi merge la o patiserie pe care o ador și voi mânca o prăjitură acolo. După, poate cobor și fac și niște cumpărături”.

Luiza, însă, nu a fost foarte încântată, singurul aspect care i-a plăcut fiind cromatica.

Aceasta a avut câteva lucruri de punctat, idei care s-au continuat inclusiv la testimoniale.

„Mi se pare o ținută interesantă cromatic, încă, mi se pare puțin ciudat în partea din spate, că a pus doar doi trandafiri. M-aș fi jucat cu trandafirii din față și din spate. Cumva, aș fi alternat, să se vadă și în față partea de roz”, și-a împărtășit Luiza opinia.

Citește și: Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

Nici la testimoniale nu a uitat de impresia pe care i-a lăsat-o ținuta Andreei și a continuat, spunând că, per total, a fost foarte incompletă. „Nu era gata ținuta. Nu avea geantă, accesoriile lipseau, foarte fine, dar aș fi venit cu ceva mai mult”.

Jurații „Bravo, ai stil!” au apreciat ținuta purtată de Andreea

Alex Abagaiu a apreciat machiajul Andreei, fiind impresionat de culorile alese, iar energia acesteia i-a atras atenția încă din prima clipă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Vreau să te felicit pentru curajul pe care l-ai avut cu machiajul! Ești printre puținele concurente pe care le-am văzut până acum care încearcă, într-adevăr, să facă ceva cromatic, frumos și trebuie să aplaud chestia asta.

Mi se pare că ai o energie foarte bună, ești super pozitivă, ai, într-adevăr, o alură, așa cum a puntat și Ilinca, de model în adevăratul sens al cuvântului, niște picioare superbe, o prestanță, în momentul în care se înfige în toc și lucrurile astea nu pot fi decât de aplaudat”, a jurizat Abagaiu.

„Sclipești, așa, corsetul acela sclipește.

Singura observație: foarte violentă, foarte stridentă asortarea. Aș fi făcut tot roșu”, a continuat Raluca Bădulescu.

Citește și: Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

Maurice Munteanu, în schimb, a apreciat ținuta, în special combinația de culori, fiind de părere că îi vine foarte bine, mai ales că este o combinație „modernă”.

„Combinația asta de magenta sau fuchsia, după caz, cu roșu, roz și turquoise este una foarte modernă, foarte actuală. Este o combinație cromatică modernă. Cromatic, totul este foarte ok, nu-mi displace.

Ai o energie și ești o prezență extrem, extrem de tonică. Eu salut acest curaj cromatic, până acum cromatic, rămâne de văzut ce se va întâmpla și pe viitor”, a jurizat și Maurice Munteanu.

Andreea a obținut trei steluțe, fiecare jurat oferindu-i câte un „Bravo, ai stil!”.

Vedeti mai multe stiri pe  https://kanald2.ro/   si pe  YouTube.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!