Ilinca Vandici, dezamăgită de vacanța din Mexic: "Noi ca noi, că suntem adulți, trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul!"

Author: Alice Popescu

Ilinca Vandici a sperat ca o sa aiba parte de cea mai frumoasa vacanta in Mexic

Sursa: Instagram

Vedeta Kanal D a sperat ca o sa aiba o vacanta de vis, mai ales ca tot anul a visat la aceasta perioada.

Ilinca Vandici și-a dorit enorm să își petreacă Sărbătorile de iarna la căldură, într-o tara exotica așa că nu a stat pe gânduri și a rezervat vacanta visurilor sale, asta după ce s-a asigurat că totul este în regula în ce privește vremea și condițiile în care vor fi cazați. După un zbor obositor, Ilinca împreună cu soțul și fiul lor au ajuns în Cancun, mai exact în Paradis, numai că situația este cu totul alta după cum a mărturisit foarte cinstit vedeta TV pe Instagram.

Cu ce se confrunta Ilinca Vandici in vacanta din Mexic

Citește și: Exclusiv! Ilinca Vandici își petrece Crăciunul și Revelionul în Mexic: "Mi-e puțin frică de orele de zbor că nu știu ce o să facem atâta timp!"

"Primele poze după 3 zile de stat in camera… Încă plouă… 😔Realitatea e ca am stat in costum de baie doar 5 minute după care am pus repede prosoapele pe noi cât sa ne bucurăm puțin măcar de peisaj(care e superb apropo) si de aerosoli, că de vreme

buna nu avem șanse…încă!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu am știut ca in Mexic in aceasta perioada sunt mai multe șanse de ploaie decât de vreme buna! Peste tot unde am căutat și întrebat recenziile erau foarte bune. Noi ca noi, ca suntem adulti, trecem peste dezamăgiri mai ușor, dar copilul… Îl roagă in fiecare zi pe Dumnezeu sa ne dea soare ca sa poată sta la plaja… Și adevarul e ca

e tare dificil sa-i consumi energia când nu ai ce face efectiv… 😔Deci, pana acum din păcate, nu am vesti bune, dar sper totuși ca după atâta drum și atâta nevoie de aceasta vacanta, intr-un final va ieși soarele!"

Ilinca Vandici si-a etalat corpul perfect pe plaja din Cancun

Cei trei spera totuși că vor avea parte de zile cu soare și vor reuși să se bucure de vacanta.

Cu toate acestea, Ilinca a reușit să bucure ochii fanilor cu o poza cu ea în costum de baie și nimeni nu poate trece cu vederea faptul că arata pur și simplu perfect!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!