Exclusiv! Ilinca Vandici își petrece Crăciunul și Revelionul în Mexic: "Mi-e puțin frică de orele de zbor că nu știu ce o să facem atâta timp!"

Author: Alice Popescu

Prezentatoarea TV isi va petrece o parte din Sarbatorile de iarna la soare, intr-o destinatie exotica pentru ca intreaga familie adora astfel de vacante.

Ilinca Vandici nu a făcut niciun secret în a dezvălui unde își vă petrece vacanta de iarna, mai ales că este depedenta de căldură, de apa și de soare. Astfel, întreagă familie a fost de acord cu faptul că cel mai bine ar fi să plece într-o destinație tropicala, iar biletele au fost deja achiziționate având în vedere că și fiul ei, Zian este un împătimit al apei și al nisipului.

Vedeta Kanal D va pleca cu familia în Mexic, mai exact la Cancun.

Ilinca Vandici, vacanta exotica cu familia de Sarbatori

"De Sărbători, anul acesta, am ales să plecam într-o vacanta exotica pentru că iubim vara, iubim căldura, apa, nisipul și atunci o să plecam în Mexic, am luat deja biletele, a dezvaluit vedeta TV pentru wownews. Zian este super incantat, zborul până acolo, mă rog, până la Paris 203 ore, dar de la Paris până la Cancun sunt vreo 11 ore și jumătate.

De orele alea mi-e un pic frica pentru că nu stiu ce o să facem atâta timp, dar speram să călătorim cu bine, să fie în regula. Nu stiu cum arata Crăciunul și Revelionul pe plaja, dar voi descoperi și vă voi spune. Nu vom avea preparatele specifice de Crăciun pentru că vă fi mâncare cu alt specific, dar pur și simplu ne vom simți că într-o vacanta de vara și ne vom încarca bateriile pentru tot ce urmează anul viitor,
a
dezvaluit frumoasa prezentatoare TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ilinca Vandici nu crede în diete! Cum reușește să își mențină aceeași greutate pe care o avea înainte de naștere: "Mi se pare că în momentul în care termini dieta, kilogramele se vor acumula"

Frumoasa prezentatoare este una dintre vedetele cameleonice care stiu să se reinventeze de fiecare data prin aparițiile de pe micul ecran sau de pe covorul roșu.

Însă, Ilinca Vandici, căci despre ea este vorba, recunoaște că în spatele imaginii impecabile exista o munca titanica pentru a se prezenta așa în fata oamenilor. Vedeta vorbește deschis despre efortul pe care îl face atunci când este vorba de fiecare apariție pe care o are și mai mult, recunoaște că este un al doilea job pentru că este vorba despre respectul pentru ea și pentru cei care o privesc și o apreciază.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!