Ilinca Vandici nu crede în diete! Cum reușește să își mențină aceeași greutate pe care o avea înainte de naștere: "Mi se pare că în momentul în care termini dieta, kilogramele se vor acumula"

Author: Alice Popescu

Ilinca Vandici a reusit sa aiba acelasi numar de kilograme de dinainte sa nasca

Sursa: Instagram

Frumoasa prezentatoare TV a dezvaluit unul dintre cele mai mari secrete ale ei in ce priveste greutatea.

Întrebată de admiratoare pe Instagram cum reușește să arate atât de bine și să își mențină mereu greutatea, Ilinca Vandici a răspuns foarte simplu că nu este niciun secret în spatele look-ului sau impacabil în ce privește silueta și nici macar o dieta pentru că vedeta nu crede în astfel de restricții pentru că exista posibilitatea că după ce termini dieta să te îngrași mai rău.

Pentru ea, stilul de viață este foarte important și doar așa reușește să mențină acel echilibru despre care vorbește și care este foarte important în viață unei femei.

Ilinca Vandici: "Cred într-o alimentație sănătoasă în proporție de 90%"

Citește și: Exclusiv! Ilinca Vandici anunță castingul pentru sezonul 8 al emisiunii "Bravo, ai stil". Ce sfat are îndrăgita prezentatoare pentru viitoarele concurente

Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

"Înainte de sarcina am avut același număr de kilograme, acum la 5 ani și jumătate am același număr de kilograme, este vorba de stil de viață sănătos, nu dieta. Nu cred în dieta. Mi se pare că în momentul în care termini dieta, kilogramele se vor acumula și poate vei pune și mai multe kilograme la loc. Cred într-o alimentație sănătoasă în proporție de 90% și trebuie să mănânci sănătos, eu nu mi-am permis să trișez și am avut un an de zile când am trișat foarte rar.

Așa am reușit să dau jos cele câteva kilograme pe care le aveam în plus. Am făcut și mult sport. Continui să am o alimentație sănătoasă, odată ce corpul tău e obișnuit cu asta, în momentul în care vreau să trișez și să mănânc ceva, nu se vede. Fac asta o data pe săptămână și atunci nu am probleme!"

Ilinca Vandici are aceeasi greutate dinainte sa nasca

Frumoasa prezentatoare este una dintre vedetele cameleonice care stiu să se reinventeze de fiecare data prin aparițiile de pe micul ecran sau de pe covorul roșu. Însă, Ilinca Vandici, căci despre ea este vorba, recunoaște că în spatele imaginii impecabile exista o munca titanica pentru a se prezenta așa în fata oamenilor. Vedeta vorbește deschis despre efortul pe care îl face atunci când este vorba de fiecare apariție pe care o are și mai mult, recunoaște că este un al doilea job pentru că este vorba despre respectul pentru ea și pentru cei care o privesc și o apreciază.

 


Cookies