Exclusiv! Ilinca Vandici anunță castingul pentru sezonul 8 al emisiunii "Bravo, ai stil". Ce sfat are îndrăgita prezentatoare pentru viitoarele concurente

Author: Diana Tilă
Actualizat: 28 nov 2022, 14:58

Ilinca Vandici a oferit noi informații despre castingul "Bravo, ai stil" 8, într-un interviu acordat colegei noastre, Andra Mihu.

A început castingul "Bravo, ai stil" 8! Frumoasa

prezentatoare Ilinca Vandici vorbit despre sezonul 8 al celei mai așteptate emisiuni și a oferit un sfat important pentru viitoarele concurente. 

Citește și: Ilinca Vandici, transformare fizică spectaculoasă de-a lungul anilor! „De zece ani am 53-54 kg!” Iată cum arăta vedeta Kanal D în anul 2006, la debutul pe micile ecrane!

Ilinca Vandici anunță castingul pentru sezonul 8 al emisiunii "Bravo, ai stil".

Îndrăgita prezentatoare Kanal D ne-a oferit primele informații din culisele celui mai așteptat show al momentului, dar și cum i s-a schimbat viața de la primul sezon, difuzat în 2016 și până în prezent.

"Sunt încântată, entuziasmată. A fost o așteptare destul de lungă. Cei care ne-au urmărit ne-au scris și ne-au întrebat când revenim, că le e dor de noi...și uite că deja primul pas a fost făcut, s-au deschis

liniile de casting.

Așa că toate doamnele și domnișoarele care simt că au ceva de arătat lumii întregi, care simt că au acea strălucire care merită expusă, care simt că au un cuvânt de spus și pe piața media din România, de ce nu?"

Citește și: Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Bravo, ai stil a propulsat multe din concurentele show-ului pe piața media din România, fie că vorbim de televiziune sau online.

"De-a lungul celor 7 sezoane de Bravo, ai stil a creat o rampă de lansare excepțională. Vorbim de Cristina Mihaela Dorobanțu, care în prezent este prezentatoarea Știrilor Kanal D, vorbim de Andreea Străvoiu, care este unul din moderatorii RoVentura. Dacă luăm partea de online, cred că 90% dintre concurentele care au trecut pragul Bravo, ai stil au ajuns top influnceri în momentul de față pe rețelele de socializare. E o oportunitate pentru toate fetele care își doresc să profite de pe urma acestei oportunități", ne-a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, sfat pentru viitoarele concurente

"Bravo, ai stil" se întoarce la origini: Ilinca Vandici, sfat pentru viitoarele concurente: "Chiar dacă ești o fire timidă, noi te ajutăm și te învățăm"

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Show-ul se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor pasionate de modă și nu trebuie să fii obișnuită cu aparițiile în fața camerei de filmat ca să participi la acest show. La "Bravo, ai stil" concurentele au parte de toată susținerea, din partea întregii echipe.

Citește și: Un nou sezon “Bravo, ai stil!” va pune în lumina reflectoarelor noi concurente, încă necunoscute publicului larg, dar gata să cucerească podiumul!

" Pe lângă faptul că este un show de modă, este unul și educațional la urma urmei pentru că înveți și foarte multe lucruri, și nu doar despre ținute, accesorii, combinații de culori.

Înveți și de postura pe care trebuie să o ai, de modalitatea în care te exprimi, cum te prezinți oamenilor, ce vrei să le transmiți oamenilor. Hainele pot veni să completeze în egală măsură acest mesaj pe care tu îl transmiți oamenilor din jurul tău.

S-au făcut două sezoane cu persoane publice, ele erau obișnuite cu camerele de luat vederi. Însă sezoanele precedente și inclusiv acest sezon 8 se întoarce cumva la origini. Ne bucurăm din nou de experiența de a descoperi concurente excepționale care au ceva de spus.

Chiar și dacă ești o fire mai timorată sau nu reușești să îți exprimi bine emoțiile, Bravo ai stil este o școală care te învață cum să faci asta. Noi suntem acolo pentru concurente, le sprijinim, le ajutăm, le învățăm.

Nu trebuie să fii "învățat" ca să poți să intri în această competiție fabuloasă. Trebuie doar să fii deschisă, să-ți dorești să faci asta, să fii cât se poate de naturală, să iubești moda, accesoriile, tendințele, să-ți placă să faci ceea ce se întâmplă la Bravo."

Ilinca Vandici: "Bravo, ai stil" a fost și pentru mine o școală"

De asemenea, prezentatoarea TV a simțit și ea o transformare personală de la începutul show-ului și până în prezent.

"Bravo ai stil" a fost și pentru mine o școală. Dacă stăm să ne uităm cum eram acum 7-8 sezoane și cum sunt astăzi, diferența este colosală. Eram agitată la început, nesigură pe mine. Cumva era un proiect mare, în care mi se dădea încredere, pentru a sta la cârma lui, aveam acest feeling "Dacă nu mă descurc?" sau poate nu sunt suficient de bună, dar odată cu trecerea timpului, dar și cu faptul că pe partea personală am căutat niște răspunsuri, iată că și pe partea profesională am pus cărămidă peste cărămidă și am căpătat acea încredere în tot ceea ce se întâmplă acolo", ne-a mai declarat Ilinca Vandici.

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Intră pe casting.kanald.ro dacă vrei să faci parte și tu din competiția show-ului fenomen "Bravo, ai stil", sezonul 8.