Ilinca Vandici, transformare fizică spectaculoasă de-a lungul anilor! „De zece ani am 53-54 kg!” Iată cum arăta vedeta Kanal D în anul 2006, la debutul pe micile ecrane!

,

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Ilinca Vandici a vorbit despre debutul ei pe micile ecrane! Iată cum arăta frumoasa vedetă în anul 2006.

Ilinca Vandici are 36 de ani și continuă să încânte publicul cu aparițiile sale uluitoare pe micile ecrane. Frumoasă vedetă Kanal D și-a început carieră în televiziune în urmă cu circa 16 ani și a reușit să cucerească rapid inimile telespectatorilor prin talentul desăvârșit și prin frumusețea ei răpitoare. Vedetă este prezentatoarea îndrăgitului concurs de fashion „Bravo, ai stil!” încă din anul 2016, iar în prezent această se pregătește pentru cel de-al optulea sezon, care se anunță unul excepțional.

Ilinca Vandici, transformare fizică spectaculoasă de-a lungul anilor! „De zece ani am 53-54 kg!”

Invitată de curând, în platoul emisiunii Teo Show, Ilinca Vandici a vorbit deschis despre evoluția ei în televiziune, dar și despre toate transformările fizice prin care a trecut de-a lungul anilor. Ilinca a mărturisit că a muncit mult și a evoluat pas cu pas pentru a deveni vedetă apreciată de astăzi.

În ceea ce privește aspectul ei fizic, aceasta a recunoscut că a avut mereu grijă să aibă apariții încântătoare și a încercat să își mențină o silueta echilibrată. Deși i s-a mai întâmplat să acumuleze câteva kilograme în plus, în ultimii zece ani Ilinca Vandici a mărturisit că nu a avut mai mult de 54 de kilograme.

„N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată! Și puțin timp după aceea și în rest cam pe acolo m-am menținut și de vreo zece ani la 53-54 de kilograme!”, a

spus Ilinca Vandici.

Întrebată dacă la un moment dat s-ar fi îngrășat din anumite motive, ar fi deranjat-o foarte mult și ar fi considerat o mare problema, Ilinca Vandici a mărturisit că nu s-a gândit neapărat la acest lucru deoarece întotdeauna a făcut demersurile necesare pentru a se menține într-o formă bună.

„S-ar putea... sincer nu m-am gândit neapărat la asta! Sincer și fac toate demersurile necesare astfel încât să mă mențin într-o formă bună! Nu știu dacă neapărat să arate corpul nu știu cum, cât mai degrabă să fie sănătos! Și ceea ce mă mâna în lupta asta este de fapt dorința de a fi alături de copilul cât mai multă vreme de acum înainte!”, a adăugat Ilinca Vandici.

Citește și: Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Citește și: Exclusiv! Cum face Ilinca Vandici economii. Nu ți-ai fi putut imagina la ce a renunțat demult vedeta pentru a mai pune bani deoparte

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Informații vehiculate pe canalele rusești: Vladimir Putin a căzut pe scările reședinței sale

Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Exclusiv! Ce problemă întâmpină Ilinca Vandici atunci când îl duce în fiecare dimineață pe Zian la grădiniță

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies