Exclusiv! "Sunt deja la a treia operație!" Sarah, fiica Aneimaria Prodan, vorbește deschis despre accidentarea care a scos-o din circuitul de baschet

Author: Alice Popescu

Fiica cea mica a Aneimaria Prodan a povestit despre momentul de cumpana prin care a trecut si care a facut-o sa stea departe de terenul de baschet.

Anamaria Prodan se poate declara o mama extrem de împlinită și fericita

având în vedere rezultatele pe care le-au obținut copiii ei de-a lungul vremii fiecare în domeniul în care a profesat. Nu mai vorbim de Sarah Dumitrescu, fiica ei cea mica care a ajuns în America la una din cele mai bune echipe de baschet fiind o adevărată vedeta.

Sarah Dumitrescu se afla la a treia operatie dupa accidentarea la picior

Tânăra a fost o buna bucata de timp într-o ascensiune

fulminanta în ce privește sportul în care profesează, însă a trebuit să ia o pauza serioasa după o accidentare suferita la picior. În acest moment, se reface pentru a putea intra din nou în circuitul profesionist și cu siguranță vom auzi de ea fiind o tânără extrem de ambițioasă.

Citește și: Rebecca, fiica Aneimaria Prodan, declarații exclusive despre viața ei din America: "Mi-am făcut viața mea acolo! Eu sunt mai retrasă"

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

" Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine, a dezvăluit tânără în exclusivitate pentru wownews. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum. Mă simt stăpână pe picioare și merg la recuperare în fiecare zi și chiar mă simt foarte foarte bine.

Eu studiez la Politehnica în California. Sunt anul IV, mai am un an și termin. Am ales Politehnica pentru că echipa scolii era foarte buna și a fost alegerea perfecta. Eu stau singura acolo. Stau așa de la 13 ani. Mă simt mai confortabil așa.

Exclusiv!

Ce cadou i-a cumparat Sarah Dumitrescu mamei ei

Sarah a dezvăluit faptul că a întârziat puțin la ziua mamei sale pentru că a fost la coafor unde a vrut musai să își schimbe nuanță de blond: "Este ceva nou pentru mine, este o nuanță de silver și era socul destul de mare. Au fost niste probleme, dar s-au rezolvat. I-am cumpărat niste ochelari de soare. Nu i-am dat încă. Cred că are sute și sute. Eu sunt mai mult pe sport. Eu am fost mereu deschisa cu mama," a dezvaluit Sarah Dumitrescu.

 

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.