Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” “Doamne, ce frumos este! Mă descurc?”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 mar 2023, 13:16

Mai este puțin până la marea lansare a postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon “Bravo, ai stil!”, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00!

Înaintea acestui super eveniment, Andreea Mantea a venit cu o surpriză în platoul “Bravo, ai stil!” și le-a urat colegilor ei succes în noul sezon, pe noua stație de televiziune, Kanal D2.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

Andreea Mantea a ajuns față în față cu Jurații, la “Bravo, ai stil!” 

Pentru o întâlnire atât de specială frumoasa vedetă s-a pregătit intens. Cu un styling atent studiat, perfect pentru această ocazie, vedeta a defilat cu grație în noul platou de la “Bravo, ai stil!”. 

“Doamne, ce frumos este! Mă descurc? Este foarte frumos aici la voi!”,  a spus Andreea Mantea, în momentul defilării pe podiumul de la “Bravo, ai stil!”, sub privirile admirative ale celor trei jurați și ale Ilincăi Vandici, prezentatoarea show-ului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo,ai stil!”. Make-up artistul face dezvăluiri, în exclusivitate, la ”Teo Show”: „E viață, în adevăratul sens al cuvântului”

Ca un musafir ideal într-o casă nouă, Andreea Mantea a venit “înarmată” nu numai cu șarmul inconfundabil, ci și cu o supriză dulce, ascunsă într-o cutie roșie ca focul, în formă de inimă.

“Am venit cu o inim ă  plină cu iubire! Vreau să vă țin pumnii, pentru că aveți nevoie de iubire. În orice, avem nevoie de iubire! Bineînțeles că trebuia să vin să vă vizitez și aș vrea să vă ofer o inimă plină cu… dulciuri.

Vă urez tot ce este mai bun si  î i invit pe telespectatori să fie alături de voi. Și eu sunt fan <Bravo, ai stil!>  și abia așteptam să reveniți in fata noastra!”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2, din 2 aprilie, de la ora 19:00!

Nu pierdeți din această duminică, de la ora 19:00, la Kanal D2, ediția specială a noului sezon “Bravo, ai stil”, ce lansează și noua stație din portofoliul Dogan Media International. Emisiunea “Bravo, ai stil!” va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2.