Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2, din 2 aprilie, de la ora 19:00!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 17 dec 2023, 04:05

Noul sezon “Bravo, ai stil!” va începe duminică, 2 aprilie, cu o ediţie specială, urmând sa fie difuzat de luni până vineri, de la 19:00, la Kanal D2! Telespectatorii vor avea un cuvânt greu de spus în evoluţia concurentelor

Mai este puţin până când cel de-al optulea sezon al show-ului “Bravo, ai stil! ” îşi va deschide porţile, pe 2 aprilie, de la ora 19:00, la Kanal D2, odată cu lansarea noului post TV din portofoliul Dogan Media International. 

Citește și: Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo,ai stil!”. Make-up artistul face dezvăluiri, în exclusivitate, la ”Teo Show”: „E viață, în adevăratul sens al cuvântului”

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2, din 2 aprilie, de la ora 19:00!

Noul sezon al emisiunii se va deschide cu o ediţie specială, duminică, 2 aprilie, şi urmează să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Zece concurente, încă necunoscute publicului larg, îşi vor face apariţia în faţa juraţilor şi a telespectatorilor, într-un platou nou, inundat de lumină, cu un catwalk gata să primească cele mai spectaculoase defilări. 

Ca şi în sezoanele precedente, telespectatorii le vor putea fi alături nu numai privindu-le din faţa micilor ecrane, dar şi sustinându-le prin intermediul votului, în această competiţie stilistică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În continuare ne vom baza pe telespectatori, pe comunităţile de fani din social media, create de-a lungul celor şapte sezoane de până acum, pentru că votul susţinătorilor concurentelor va conta enorm în evoluţia lor. Îi aşteptăm pe telespectatori alături de noi, începând din 2 aprilie, de la 19:00, odată cu lansarea Kanal D2 şi a celui de-al optulea sezon <Bravo, ai stil!>.  Telespectatorii Kanal D2 vor putea să urmarească emisiunea de luni până vineri, de la ora 19:00! ”, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului.

Citește și: Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

“Bravo, ai stil!” este unicul reality show din Romania despre modă şi atitudine şi s-a impus pe piaţă ca o adevărată pepinieră de vedete de televiziune şi influenceri. În acelaşi timp, a educat gustul publicului pentru frumos şi a constituit o adevarată călătorie a formării pentru zecile de concurente care au ajuns în platoul emisiunii. 

Juratii emisiunii, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Alexandru Abagiu, sunt gata să le ofere celor zece concurente cele mai bune sfaturi în materie de stil şi atitudine, iar Ilinca Vandici va fi gazda perfectă a celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2.

Citește și: Cine este Alexandru Abagiu, noul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Unul dintre cei mai buni make-up artiști din Europa vine la Kanal D2