Ce ascunde Raluca Bădulescu în geantă? Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!, chiar la filmările show-ului

Author: Oana Picerea
Actualizat: 27 mar 2023, 13:17

Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!

Sursa: Kanal D

Noul sezon “Bravo, ai stil!” începe duminică, 2 aprilie, la ora 19:00, la Kanal D2, odată cu lansarea noii stații de televiziune

Mai este foarte puțin până la lansarea postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon “ Bravo, ai stil!, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00! În așteptarea acestui super eveniment, Denise Rifai a făcut o vizită surpriză în platoul “Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor ei succes în noul sezon și pe noua stație de televiziune, Kanal D2.

Denise Rifai i-a surprins cu întrebări roșii pe jurații de la “Bravo, ai stil!

Celebra prezentatoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” nu a pierdut ocazia de a le pune “temutele” întrebări roșii juraților emisiunii.

Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii și s-au conformat atmosferei “roșii” impuse cu grație și umor de carismatica lor interlocutoare.

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!” Cele zece concurente și-au făcut intrarea în noul platou, configurat special pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii

La întrebarea “Ce ai în poșetă?”, Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru și i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit.

Boamboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii…  orice doreșți! De toate! Nu pot să v ă  arăt chiar tot! ”, a spus cea supranumită “Regina Regească”.

Maurice a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul “Bravo,  nu  ai stil”, dar pentru el e important cine anume dă calificativul.   “Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult că să-ți ascult părerea”, a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alexandru Abagiu a dezvăluit care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură.

“Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult <glet> pe suprafața ei, ai o sclipire specială”, a răspuns acesta.

Impresionată de vizita în platoul “Bravo ai stil!”, Denise Rifai le-a urat colegilor săi succes pe Kanal D2, noua stație TV care va emite din 2 aprilie.

“A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul <Bravo, ai stil!>. Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2!  Am foarță mare încredere în acest proiect (<Bravo, ai stil!>)”,  a spus Denise Rifai.

 Nu pierdeți, duminică, 2 aprilie, de la 19:00, marea lansare Kanal D2 cu o ediție specială “Bravo ai stil!”, ce deschide cel de-al optulea sezon al indrăgitului show. 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!