Andreea, mărturisiri uluitoare despre motivul pentru care dorește să plece din competiția Bravo, ai stil! „Intrarea Alexandrei a schimbat dinamică emisiunii” Iată ce a declarat concurenta în culise

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2023, 22:52

Andreea si Alexandra, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil

Sursa: Captură KANAL D

„Cred că acum ar fi momentul să mă retrag!” Andreea consideră că Alexandra a exagerat după momentul de la repetiții când a atins-o! Tânăra își dorește enorm să părăsească emisiunea cât mai curând!

Cel de-al optulea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” surprinde în continuare publicul cu noi momente spectaculoase și ținute de senzație realizate de concurentele dornice de ascensiune. În ediția din această seară a emisiunii, difuzată la Kanal D2, Andreea, una dintre cele mai îndrăgite concurente a dat cărțile pe față și a spus că și-ar dori să se retragă din competiție. Tânăra a mărturisit că disputa recentă cu Alexandra a epuizat-o și a afectat-o mult.

Andreea, mărturisiri uluitoare despre motivul pentru care dorește să plece din competiția Bravo, ai stil

În ediția din această seară, tensiunile s-au reaprins în platoul emisiunii Bravo, ai stil, în timp ce Andreea se afla în fața colegelor sale și a fost întrebată de către Ilinca dacă într-adevăr își dorește să plece așa cum declarase anterior la cabina de machiaj.

Citește și: Jasmine, cea mai votată concurentă de la „Bravo, ai stil”! Deși a avut o ținută proastă, a ajuns pe primul loc în topul telespectatorilor

„De când a intrat Alexandra în competiție, eu am sunat-o pe mama și i-am zis «Cred că ar fi momentul că acum să mă retrag!» Deși atunci nu neapărat că m-a afectat ceva de ce a zis ea, dar mi se părea că emisiunea cumva se transformă! Cred că a avut un mare impact în transformarea emisiunii și în schimbarea emisiunii!

E o tipologie care nu a mai fost în sezonul nostru și a schimbat super mult emisiunea!”, a spus Andreea în culise.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe de altă parte, Alexandra nu a rezonat cu declarațiile malițioase lansate de Andreea și a ținut să intervină și să o pună din nou la zid, criticând-o că a făcut-o mincinoasa și nu și-a cerut scuze pentru incidentul recent petrecut la repetiții, când a împins-o.

„M-ai făcut mincinoasă și nici măcar nu ți-ai cerut scuze!”, a spus Alexandra, extrem de revoltată.

In cele din urma, Andreea a ajuns in fata juraților, care nu au fost prea incantați de ținuta aleasa pentru seara aceasta in cadrul show-ului. După ce si-au exprimat rand pe rand părerile dar si criticile aprige, jurații i-au transmis concurentei faptul ca nu merita nicio steluță de aceasta data. 

Citește și: Andreea și Iris, tensiuni printre zâmbete! Ce gest al Andreei a lăsat-o rece pe roșcată: „M-a uimit. Nu avem genul ăla de relație încât să își permită așa ceva”