Jasmine, cea mai votată concurentă de la „Bravo, ai stil”! Deși a avut o ținută proastă, a ajuns pe primul loc în topul telespectatorilor

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în gala emisiunii „Bravo, ai stil”, Jasmine a ajuns să fie cea mai votată concurentă.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Jasmine s-a plasat pe locul I în topul preferințelor telespectatorilor, fiind cea mai votată concurentă din emisiune la momentul actual. 

Jasmine, cea mai votată concurentă de la „Bravo, ai stil”

Ilinca Vandici a început suspansul cu clasamentul care arată pe ce locuri se află concurentele în urma notelor primite de la jurați. 

Citește și: Discursul Rebeccăi îi ridică semne de întrebare Alexandrei! Ce a observat în ultima săptămână a competiției Bravo, ai stil: „Se sfătuiește cu mai multe persoane”

„Să vedem cum arată clasamentul notelor din partea juraților, că tare îmi e că nu stăm foarte bine”, a anunțat Ilinca Vandici. 

Pe primul loc s-a poziționat Iris cu 14 puncte, pe al doilea loc Maria, cu 10 puncte, pe al treilea Loc Rebecca, cu opt puncte, pe locul patru Ioana, cu șapte puncte, pe locul cinci Aza, cu șase puncte, pe locul șase Alexandra, cu cinci puncte, pe locul șapte Andreea, cu patru puncte iar pe locul opt, în ultima poziție, Jasmine, cu trei puncte.

Cele trei concurente care au primit steluțe bonus au fost Iris, cu trei steluțe în plus, Maria, cu două steluțe în plus și Rebecca, cu o steluță în plus.

Citește și: Alexandra si Andreea, incident la repetiții! Bruneta i-a dat un ultimatum colegei sale: „Exagerează! Nu am atins-o”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Din păcate, Andreea s-a alăturat Jasminei la eliminare, deoarece a reușit să adune doar cinci puncte toată săptămâna cu ținutele pe care le-a făcut. 

Spre uimirea tuturor dar inclusiv a Jasminei, cel mai mare procent de voturi adunat din partea telespectatorilor a fost de 59,5%, acumulat de Jasmine.

Fetele au scăpat de eliminare

„Wow, mult, foarte mult. Dacă facem un calcul acum, au mai rămas 40%. Săracele de noi!”, a spus Maria, despre procentajul de voturi adunat de Jamsine.

„Nu mă așteptam la numerele astea, dar mă așteptam să fie bine. Jasmine s-ar fi încadrat mult mai bine la „Bravo, ai stil” All Stars”, a spus Alexandra.

„Nu știu cum să reacționez, chiar sunt în stare de șoc!”, a exclamat Jasmine.

„În primul rând, ar trebui să te bucuri”, a spus Ilinca Vandici. 

„Wow, ce să spun! Mă bucur din suflet, deși sunt de puțin timp pe sticlă, nu este mult de când am apărut în această emisiune, filmez de ceva timp dar cred că doar de o săptămână, ieri s-a difuzat prima mea gală și într-adevăr am primit foarte multe mesaje de încurajare și de laudă, mulțumesc din suflet!”, a declarat, emoționată, Jasmine.

Din fericire pentru cele două concurente care au fost în pericol de eliminare, gala de astăzi nu a fost cu eliminare, așa că Jasmine și Andreea au fost trimise la locul lor.